Yes You Are..

You must know, you are my true love Linus
Linus magnetized all my mind




...

vaknade och kunde knappt gå pga magen, borde ha hämtat ut medicinen i fredgas ändå.. :P tur söta limpan pimparn va här o va snäll o gick ut me charlie! :) underbart! hämta medicin, diska, plugga, prio 1 just nu! och den här dagen kommer bli underbar! ska göra ett nytt fösök att länka in en låt också..

Om man aldrig hade några sorger skulle man inte veta vad glädje och skratt var. Våra sorger lär oss tålamod, lär oss att vänta på den kunskap som ska lysa oss på vår väg. De lär oss att lyssna på de goda råd som visar oss vägen.

sterb!!

den söte som sover, är ganska grinig när han sover.. han började puttra när jag skulle pussa på han så han får sova vidare ifred.. :P

men ångest, kan du lämna mig nu?!

jag vet ju att det går över, men det känns inte bättre just nu för det.. jag försöker sterba bort det, diskade men diskmedlet tog slut så jag gick te tvättstugan o den va som tur va ledig, så jag tvättar, har städat, varit ute o promenerat men nu sitter jag här, vet att jag borde plugga men de känns minst lockande när man inte har nån lust eller ork till något alls egentligen.
I sånna här studer är jag extra tacksam över att jag har en underbar liten vovve som måste ut med oavsett om jag orkar eller inte, annars skulle de lätt bli att jag skulle stanna inne, isolering är ju en grej för mig, tyvärr..
jag längtar tills imorn ännu mera nu, fan va jag ska göra allt för att den dagen blir så bra den kan o förhoppninsvis håller sig ångesten sig på längre avstånd då! :) skönt att jag iaf kan tänka positivt nu! :)

vad gör ni är ni får ångest?




söndag

det är en vanlig tråkig söndag, jag har precis vaknat efter flera timmars sömn på dan, vafaaan också.. hatar ju att somna på dagarna! :P ne jag lägger mig väl i sängen igen o pussar på limpan tills han vaknar, ikväll ville ju ja ut te frösön o hälsa på!

ser fram emot morgondagen, måndag, ny vecka o nya möjligheter.. yee! :D

I dag ska jag inte vänta på att någon ska visa mig sin kärlek. Jag ska visa min kärlek i stället. Jag tvivlar inte på att jag är älskad, jag vet att jag är det. Jag ska finna den reservationslösa kärleken.


love

miss your goodnight kisses for real, miss our conversations for real

så löjligt förälskad..♥



kvällen kunde inte ha blivit bättre! :)

grymt att gå på möte, ännu grymmare att komma hem o ta ett avslut. yes! im freeeeee!! hoppas de håller i sig! :D jag hoppas, hoppas, hoppas, och ser fram emot morondagen. den kommer bli super!! :D
bra möte, fika men en god vän, egentid och möte ♥
gud är med mig, för bättre avslut än såhär kunde det nog inte bli, men det kommer komma svackor men jag e förberedd och det hjälper ju lite ;)
nu ska jag iväg te en kompis o dricka kaffe :) ingen skola imorn men samtalsterapi. yeee!! :D
styrka till mig själv! ♥


godnatt fina ni!

fortsättning..

jag vill inte bli för personlig.. men de är ju ändå försent för det nu, jag måste få ur mig tankar och det va ju trots allt därför jag skaffade en blogg. så ni som läser vet..
ikväll ska jag på möte, har inte varit på något sen dagen innan julafton.
ska dit med mitt livs kärlek och där borta får jag träffa en fin människa jag saknat länge. underbart!♥

mitt liv är upp o ner nu, dörrar stängs.. det som är bra är att när en dörr stängs öppnas en annan. och jag vet att allt ordnar sig, det blir bra tillslut.. bara jag har tålamod. tillit och tålamod!

jag fick en bok av min älskade mamma idag - "MINDFULNESS" kunde inte komma mer passande. tack mamma!♥


...

Skönheten i världen är tveeggad – den ena eggen är skrattet, den andra ångesten, som skär hjärtat i stycken.

ibland måste det få vara okej att må dåligt, att självömka. bara jag inte fastnar i det..
sålänge jag vet att ångesten inte kan döda mig, inte ens skada mig.
men i såna här stunder vill jag bara försvinna, vill jag inte tänka.. inte känna.

Att skiljas från sina kära gör ont, men det är bara första
steget till att lära känna sig själv och andra.

ur smärta växer man tack o lov.

snart kommer linus hem, så ska jag pussa sönder han.♥



tisdag

va på hälsocentralen idag och fick höra att mitt drogtest va negatvit såklart ;) och även alkoholprovena visade bra, 3 tester till sen kanske om jag har tur får jag ta körkortet om ca ett halvår! :) skönt!
annars är allt som vanligt..

..life is such a stress..

Tolerans är den största gåvan.

  Att ställas inför situationer som man skulle vilja förändra, att ta avstånd från människor som man önskar vore annorlunda, det kräver mognad, tålamod, tolerans. Vi blir så lätt lurade att tro att vi skulle vara lyckligare ”om han bara ville ändra på sig”, eller ”om jag hade ett roligare arbete”, eller ”om barnen kunde vara lite lugnare”. Men vi bär ju fröet till lycka inom oss själva hela tiden. Om vi lär oss att vara toleranta i alla situationer, så får fröet möjlighet att gro.
Intolerans, otålighet, depression, ja, alla negativa attityder är vanebildande. Många av oss försöker fortfarande bekämpa gamla, dåliga vanor. Gamla, dåliga vanor måste ersättas med nya, goda vanor. Man kan lära in ett nytt beteende, ett som man trivs med, som exempel att le mot dem man inte känner i kön till snabbköpskassan. Man kan göra det så fort man står i en kö. Det blir en vana – en god vana. Tolerans mot andra öppnar många dörrar för både dem och oss. Det gör gott i själen, både vår och deras. Detta är en grogrund för glädjen. Vi som tar dessa Steg är i sanning välsignade. Vi har fått lära oss att ge och ta emot kärlek.

  Jag kommer att möta många i dag som inte vet vad kärlek är. Jag ska visa någon kärlek i dag, tolerant och villkorslöst. Det är en gåva – till mig och andra.


love

I know im in love every time my eyes touch his face..♥


"en vanlig lördag"..

Inga fanfarer ljuder när vårt livs viktigaste beslut fattas. Ödet tillkännages under tystnad.

  Den dag vi har framför oss ger oss många möjligheter att välja. Det kan gälla stora saker som berör personer i vår närhet eller vår egen framtid. Men vi kommer inte att välja fel, eller fatta fel beslut i något fall. Vissa beslut kan leda oss lite galet – in i en återvändsgränd kanske – men vi kan alltid vända om och fatta ett nytt beslut.
Vi inser sällan hur viktiga våra beslut är just när vi fattar
dem. Det märker vi inte förrän i efterhand. Men inga beslut, inga val är betydelselösa för vårt liv i dess helhet. Men samtidigt är inga beslut, inga val absolut avgörande för vår framtid. Vi får ideligen nya chanser att fatta de rätta besluten, de beslut som betyder mest för den övergripande planen för våra liv.

  Jag behöver inte oroa mig över de beslut jag måste fatta i dag. Jag ska lyssna på dem som jag har omkring mig. Jag ska söka vägledning i de budskap som når mig. Jag ska fatta de beslut jag måste i dag.


lösningen..

jag vet vart den finns, jag vet hur, jag vet.. jag är fri men ändå fastkedjad.. jag måste bara göra rätt sak!
självömkan är på topp, och just nu står jag på gränsen.. jag vet vad som är rätt och fel ..jag vet, och jag orkar inga mer spel.. 

jag behöver bara ta beslutet, det är där allt sitter fast..

om bara någon annan kunde ta beslutet åt mig..

det blir inte lättare senare, det blir bara senare..

she got hell on earth for loving him...





underbara tisdag!

Tillfälligheterna formar de flesta människors liv.

  Om man själv eller en god vän varit lyckosam brukar man förklara det med att man befunnit sig på rätt plats vid rätt tidpunkt. Men det kan vara bra att förstå hur det kom sig att man råkade befinna sig på rätt plats vid rätt tidpunkt.
Vi har säkert fått höra många gånger på våra möten att Guds tidtabell inte nödvändigtvis överensstämmer med vår egen. Att saker och ting sker enligt en tidtabell som ingår i ett större sammanhang än det som vårt jag kan föreställa sig. Och vårt tålamod sätts ofta på hårda prov därför att vi inte är invigda i Guds planer. Men i dag och alla andra dagar kan vi lita på att dörren öppnas i rätt ögonblick. När vi är redo för det, får vi chansen. Praktiskt taget ständigt har vi tillfälle att såväl ge som ta emot Hans budskap vill oss. Gud håller alltid sin hand över oss, och allt som sker i vårt liv bidrar till att göra oss sådana som det är meningen att vi ska vara.

  Jag ska noga begrunda var jag står i dag, och vara tacksam för det. Det är det rätta för mig nu, och det förbereder mig för det som ligger framför mig.

Gick o la mig alldeles för sent igår, vaknade inte av väckarklockan men som tur va så ringde mannens chef så vi vaknade, 35 min innan min buss gick te skolan.. paanik. missade såklart bussen, de är så jävla kul när man nästan är vid busshållplatsen och man ser bussen åka förbi, haha! kom 10 min försent.. men skitsamma. jag åkte te skolan och gick på lektionen! :) de e grymt! :) jag ringar in varje lektion jag tagit mig på med en rosa penna för o peppe mig själv, för fy fasen va glad jag blir när de blir mer o mer rosa och det ger mig mer motivation! :)

socmötet gick super, över förväntan. jag bad om hjälp och fick det! :)
det ser ljust ut nu, för att jag väljer att se det ljusa♥

min man tycker jag ska ta ut piercingen i läppen.. då blir de ännu tommare..
skulle vilja höra vad ni tycker? ska den stanna eller bort? :)


lördag, underbara lördag!

Det finns inga nya sanningar, bara sanningar som inre har blivit igenkända av dem som sett dem utan att lägga märke till dem.

  I dag förstår vi sådant som vi inte fattade i går. Det här året har vi blivit medvetna om detaljer i vårt förflutna, som vi kanske slätade över tidigare. Sakta och försiktigt försvinner skygglapparna, och sanningar som vi inte tidigare varit mogna att se, uppenbaras.
”När eleven är redo, finns läraren till hands.” Och läraren
bär på sanningar som vi gör klokt i att sätta in på vårt allt större kunskapskonto. Vi kanske inte genast blir så glada åt de sanningar vi får höra i dag – eller andra dagar. Vi kanske får veta att vårt arbete inte passar oss längre. Eller att ett förhållande har tagit slut. Vi oroas av alla nära förestående förändringar. Men de förändringar som dessa sanningar medför är av godo för vårt liv, och de kommer till slut att hjälpa oss att bli lyckligare.
Låt oss glädjas åt de sanningar som uppenbaras för oss,
och förlita oss på att Gud ställer allt till rätta. Vi har slagit in på en mycket speciell väg. Stigen är stenig och krokig, sikten är dålig, men vi kommer att få all hjälp och vägledning vi behöver.

  Den sanning jag får höra i dag ska vägleda mig på min färd.


Jag börjar bli en liten tröttmössa, på ett mysigt sätt! :)
har haft en underbar dag, träffat mor, pluggat, har haft besök sen igår och som stannar tills imorn. riktigt soft! :)
älskar när jag blir pepp på skolan, och att jag ser att det går framåt ger mig motivation, även fast jag bara gjort 2 uppgifter o renskrivit en så är det bättre än inget och jag hoppas jag har samma energi imorn med! :)
just ja, vet ni vad min man övertalade mig att göra idag?! ta ut en piercing!! fasen va naket det känns.. nu har jag bara 5 kvar, men vi gjorde en deel, jag ska få ta 2 nya och kanske tom pierca han.. hehe, gjorde ett avbrott i skrivandet, nu är han piercad i bröstvårtan! :D
nu ska vi snart dra o sova och be om en fin morgondag då jag ska göra det jag kan för att dagen ska bli så underbar den kan!

hoppas ni haft en fin dag!

bless!


true, true..

Märkligt att man kan bli så bedövad av sitt eget lidande och sina egna problem att man inte förmår delta helt och fullt i sina närmastes helvete.

  Självupptagenheten kan vara ett gissel. Den hindrar en från att se problemen annat än ur snävast möjliga perspektiv. Den hindrar en från att ta emot den hjälp en högre makt vill ge genom ens vänner. Den hindrar en från att se sanningar som pockar på uppmärksamhet. Det paradoxala är att hur svårt vi än plågas, så känns det lättare om vi intresserar oss för en annan människas lidande eller fröjd.
Om vi är mottagliga för andras problem ökar vår förståelse
för våra egna. Vi behöver de budskap som andra försöker ge oss. Ingenting som sägs av kärlek och omtanke saknar mening för vårt liv.
Vi bör betänka att varje samtal vi för är ett samtal med en högre makt. Det vi behöver få veta för vårt tillfrisknande kan vi vara övertygade om att vi får veta genom alla våra samtal med andra. Men vi kan inte höra andras tankar förrän våra egna har tystnat.

  Jag ska lyssna uppmärksamt på dem som sänts till mig, det är vad jag behöver just i dag. Min inre röst har kallat på dem. Jag ska vara mottaglig, hoppas på lösningar och glädjas åt detta under.


borde lägga mig snart, ska upp 6 imorn för skola och sen soc som jag inte träffat sen i somras.. ska bli lite kul faktiskt, haha! sen när fan blev de kul o gå te soc?.. men det handlar nu om positiva förändringar, nya ljusa stigar att gå.. jag bad om hjälp och det ska jag nog få!  men ingen professor imorn dock.. fan, han är den bästa professorn man kan ha, föör bra!
och han sticker bort ett år om 1 vecka o 6 dagar.. kommer säkert ha fet seperationsångest fast vi kappt träffats någe, men han har hjälp mig, herregud va han hjälpt mig. tacksamheten, den e stor.
utan denna karl hade det vart körd för länge sen, men jag hoppas att han ser i mig, viljan, styrkan och att jag ska fixa det här! om ett år har jag ett kors i taket ;) de ni..

 jag är glad just nu och ser fram emot morgondagen! ska redan ikväll mantra att jag ska må bra imorn, jag ska må bra imorn, jag ska ska må bra imorn, ska, ska, ska!!
nya insikter, nya tankar, nya framsteg. I love it! tack gud! tack alla som hjälper mig, finns här för mig.
och tack för att jag har en blogg med säkert inte så intressanta inlägg men så jag får dela av mig iaf ;)
shiit, snart bara 4 timmar tills jag ska upp. vad håller jag på med? sen tycker jag att de är konstigt att jag är orkeslös. skärpning!
nu blir det innom kort sängen, skönt.

kärlek


torsdag.

Klockan är 20 över 6, jag o mannen e uppe o mannen har tom tagit ut båda hundarna, åhh vilken tur jag har som bara kan sitta o softa :) kaffet e drucket och jag e pepp på skolan, yes! jag mår bra just nu!! :D
Idag är det möte med "professorn" och lektioner, nu jävlar tar vi omtag, inge mer vara sjuk..

har jag förresten sagt att min svåger, min underbara svåger kommer och hälsar på i helgen? :D fy va mysigt det kommer vara att få träffa han igen! 

Gud känner inga avstånd.

  Den kraft vi behöver för att klara oss igenom svåra tider, den är oss lika nära som vår andedräkt. Men minnet sviker oss ofta. På egen hand försöker vi lösa våra problem, besluta hur vi ska handla. Och vi stöter på hinder. Till slut vädjar vi automatiskt till den makt som står till buds. Och hur stort vårt behov av hjälp än är, så uppfylls det. Att lita till Gud är främmande för många av oss. Ända sen barndomen har vi fostrats att klara oss själva. Inte ens när vi har varit i desperat behov av hjälp, har vi vågat be. När självförtroendet sviktat, som det så ofta har gjort, har vi dövat vår ångest – ibland med sprit, ibland med tabletter. Ibland har vi helt enkelt gömt oss hemma. Och vi har aldrig blivit helt fria från vår ångest.
Den upptäckt som vi alla nu har gjort – att vi aldrig hade
behövt frukta någonting, att Gud aldrig har varit långt borta – den tar det tid att låta sjunka in. Men så småningom lär vi oss att vända oss inåt – att lita till Gud i stället för att lita till oss själva.
Vad som än fattas oss i dag, är Gud svaret.

  Vi har ingenting att frukta. Äntligen har jag funnit Gud. Han jämnar alltid vägen för mig


hoppas ni får en lugn o fridfull dag i kärlekens namn!


texten, glömde texten..

Vi har sett för mycket defaitism, för mycket pessimism, för många som är negativa. Svaret är enkelt: Det man verkligen vill, det kan man. Det kan krävas tålamod, hårt arbete, man kanske måste slåss för det, det kan ta lång tid, men det går… Tron är en förutsättning, vad man än företar sig…

  Hur många av våra drömmar har inte slocknat ? Hur många påbörjade projekt har vi inte lämnat oavslutade ? Hur ofta har vi inte lovat oss själva att ”den här gången ska det bli annorlunda” – men det blev inte så. Negativitet föder negativitet. Lyckligtvis är det likadant med dess motsats. Den inställning vi har kan hjälpa oss en bra bit på väg. Och med en positiv inställning är allting möjligt.
Det är meningen att vi ska ha en bra tillvaro. Men vi måste
söka efter den, vara öppen för den när den vinkar åt oss, vara villiga att sätta till alla klutar. Våra drömmar vinkar åt oss att kämpa vidare mot nya mål. Och tror vi på vår förmåga att förverkliga drömmarna, så blir det lättare att ta nästa steg.
Vi har alla välsignats med drömmar. De är en gåva till oss för att hjälpa oss att klara av mer.

  Jag tror på mina drömmar och ambitioner. De är mina, bara mina, de betyder mycket för mig. Jag kan åstadkomma vad jag vill; tron och en positiv attityd gör det lättare för mig.


sjuklingar..

nu har jag o mannen vart sjuk i 2 dagar..
så jävla drygt, för jag  har verkligen inte tid med det här.. orklösheten, darrningar o bläää..
nej jag har inte tid att vara sjuk, måste plugga 200% mer än dom i min klass för o hinna ikapp, och dagar som såna här blir de bara halvdant gjort eller inte alls som idag.

imorn måste jag iväg, oavsett. tur att mannen kliver upp 6 med o har lovat att dra upp mig. Jag har världens bästa karl! ♥

igår träffade jag min syster en sväng, underbart! det va så länge sen jag träffat henne och som jag saknat henne. fast hon satt o skrattade åt att jag va sjuk.. :P tur de finns folk som inte är medberoende omkring mig ;)

idag träffade jag kära, underbara mor, även om det bara va för en kort stund va det skönt för jag va i mina sinnes fulla bruk. jag saknar min mamma, saknar att ligga i sängen breve henne och kolla på glamour, saknar våra middagar fast vi aldrig åt samma sak, saknar att prata med henne så ofta som jag gjorde förut. tur det aldrig är försent att ändra på att det inte är så just nu. jag älskar min mamma så otroligt mycket och vill hon hennes bästa, och nu ska jag göra det jag kan för o hjälpa henne hitta lugnet. mamma-allt ordnar sig. tillslut blir allt bra, kanske blir det som förut eller så kanske det blir något annat, sålänge du är min bästa vän känner jag mig trygg, för mamma- du är den viktigaste personen i mitt liv, utan dig hade jag aldrig fixat det så bra som jag gjort, för ditt stöd o din hjälp är jag evigt tacksam.♥


min mamma, min vackra mamma.
Jag älskar Dig!


Helt underbar dag!

Åh jag mår så bra just nu, sitter med hörlurarna o lyssnar på så fet hiphop, mannen ligger och sover och det har han gjort ett tag. Ni skulle bara veta hur söt han är när han sover ♥ ikväll är han helt slut medans jag e alldeles för pepp! :P
Dagen har vart underbar, vi va hos momma o moffa o svulla våffler te lunch, trodde jag skulle få i mig 8 ..de gjorde jag inte men fick i mig mer än mig man iaf. yeah, im a reel women!! ;)
underbar romantisk promenad i det vackra vädret, sen satte jag mig o plugga.
åh fy fan va bra jag mår av att ta mitt ansvar!
sen åkte jag o älsklingen ner te några vänner o hängde där en stund, helt underbart!

jag är så lycklig just nu

imorn kanske det inte alls är så, så jag ska stanna i den här känslan och njuta av varje sekund ..för jag har gjort mig förtjänt av den här känslan, idag är jag rätt! :)

lyssar på en sån fet låt men har inte lärt mig är hur man kan få in den här så ni också kan få softa te grym musik, men förhoppnigvis kommer dessa beats o texter förstumma er inom kort ;)..

Imorn är det måndag o skola igen, shit va jag längtar! och imorn blir de även besök hos vännerna vi va hos idag och städning i förrådet så de får plats mer där, blev ju lite föränding när det först va jag, charlie the dog o katterna ..nu är det jag och
Linus, 2 dogs o katterna. yepp, de märks faktiskt att de är 6 nu ist för 4..
så vet någon av en hyresrätt, 2a eller 3a på körfältet eller frösön hör av er!! :D

Annars hoppas jag att ni får en underbar kväll med fina drömmar.. och ni, om ni läser min blogg, skriv gärna en kommentrar så jag vet om jag bara skriver för mig själv ;)



jag hittar inte kabeln te kameran, men jag slänger upp den här o säger såhär:
pure love!♥


kompis de går bra nu! :)

Jag har vart sjuk i några dagar, inte helt okej och sköterskorna på skolan sa att det kunde vara urinvägsinfektion, någon annan sa att det kunde va pga stressen o bla bla bla, grejjen e den att "proffesorn" ringde och sa att jag va tvungen o komma hur sjuk jag än var, så jag tog mig dit o har även pluggat hemma, framsteg, framsteg! :) fan va kul det här börjar bli! :) att se hur jag får fler o fler "klar" i alla úppgifter och föeläsingar.
 
annars har jag nyss vaknat, vaknade halv 4 med mannen så vi la oss o kollade på tv så slocknade vi där efter några timmar och jag är skiittrött! idag kl 1 ska vi till underbara momma o moffa och äta voffler till lunch, med glass o sylt ..mmmm.. jag sa direkt att jag tänker äta minst 8, japp, jag är ett riktigt matvrak! :) ska bli så mysigt o träffa dom, och det är helt underbart att momma o moffa älskar Linus, det för jag med förresten ;)

hoppas ni får en lugn o fridfull dag!

Ljus!


nej, nej, nej! :)

varken han, du eller någon annan ska jag tillåta att förstöra mitt grymma mående som jag har nu och som jag själv skapat för min egen skull.
man väljer ju själv om man ska skaka av sig de eller börja bråka..
och någon annans dåliga mående ska jag inte behöva lida för.. no, no!

dagen har vart grym, natten va grym med, fått ur mig massa tårar, rensat förrådet, drog på skolan (råkade dock sova bort första halvan av lektionen) kom hem, fick hjälp att frakta bort en massa möbler och skit från förrådet, och nu spelas ott för fulla muggar, jag ska äta macka o softa på! :) egentid igen.. niiice ;) kanske man får lite kärringöra gjort också :) sen softa på me min man när han kommer hem innan jag ska träffa min underbara, vackra, värdefulla mor ♥ åh va jag längtar efter lite mor o dottertid! :)

hade avstämning igår, 9 uppgifter o klarade alla! yeeeeah!!! sen drog jag o skaffade mina efterläntade gardiner!

damn, fick det precis till mig .. jag fixar det här! sålänge jag kämpar för det kan jag få allt jag vill här i livet, hur underbart är inte det? :D

hoppas alla har en fin dag i kärlekens namn, och påminn dig själv om att du är värdefull och vacker precis som du är!

...

I need a place where I could live, with a peace of mind, i need some time so I can chill..

men just nu vill jag bara väcka min man, bara för att berätta att jag älskar han ♥
2 timmar kvar tills han ska upp ..snälla låt tiden gå fort!

idag ska jag göra det jag kan för o ändra mina fuckade beteenden och attityder.
idag ska jag be om hjälp!

Idag ska jag göra det jag kan för o känna mig rätt.

borde plugga lite nu, gå ut med hundarna och fixa iordning lite här hemma så de blir trevligare för min man o vakna upp.. jag borde, men istället lär jag väl sitta här, egentid ..och jag kan gråta utan att bli ifrågasatt varför, det behöver inte finnas någon anledning eller så finns det för många anledningar.. skitsamma, inatt släpper jag ut skiten!


if, if, if

kan jag få göra om? gå tillbaka o göra rätt?
..så less på allt just nu, så många "tänk om inte det hände, tänk om jag inte gjorde så" hur skulle det då vara nu?
men det finns en plan för alla, jag måste ha tillit till att allt blir bra ..men det är svårt.. har inte tålamod, jag vill att det ska vara som det ska va nu!..
men 2012, vi går in i himlen igen.. jag längtar!
vill ha ljus, hopp och tro nu, helst för en stund sen..

har pluggat en massa, har avstämning imorn. hoppas, hoppas, hoppas det går bra..

och jag ska äntligen träffa syster som jag inte har träffat på flera månader.. ♥

nu måste det snart bli sängen, ska upp om 5 timmar och jag känner redan att morgondagen kommer bli bättre, tom underbar!

sov gott!

RSS 2.0