sista dagen på året.

sista dagen på året, oj oj oj va det har hänt saker detta år.. jobbat stenhårt med mig själv, blivit sambo, fått smaka på livslusten o nyfikenheten, min man friade, hittat en teacher o fått småpuppisar :) det va väl de viktigaste som har hänt iaf :)
har iaf haft ett superfint år, med massor av kärlek.
ser fram emot ett nytt år, detta år gifter vi oss, också vill vi flytta o skaffa höns o en tupp o lite annat :D hehe. som vanligt anvger jag inga nyårslöften, inga chanser att göra mig själv besviken om jag inte fullföljer det, jag försöker ist att leva i nuet och göra så gott jag kan med det jag vill och bör :) fokusera lite mer på mig själv, lämna gammalt bakom  o förlåta ♥

Bror har nyss varit förbi och önskat oss en fin nyårsafton, senare ska jag och charlie möta upp mamma som e hundvakt åt muffin för en promenad. mysigt. också ska jag nog tona håret :) så blir det mysmiddag här hemma, eventuelt att en vän kommer och äter med oss. hur mysigt som helst.
.
tänk på djuren snälla ni när ni smäller era raketer.. gör smällarna nyår verkligen speciellt?.. så ledsamt att veta att så många djur lider en dag som denna. tacksam är jag över att våra inte alls är rädda. fet respekt till dom som tar ställning o skiter i smällarna. det är kärlek det, och kärlek behöver vi massor av, djur som människor! :) ♥
jag vet att det kommer bli en underbar nyårsafton med massa kärlek o mys, jag får börja nästa år med världens vackraste underbaraste man, kan det bli bättre? åh åh åh! vilken kärlekskranksnörd jag är, hihi! :)

hoppas ni får en trevligt midsommarafton tänkte jag skriva haha! men fin nyårsafton.
kommer före o efterbilder på håret senare :D 
peace&love

bara frida helt enkelt! :)

Egentid ♥
lyssnar på Thin Lizzy, städar lite o kollar på småkorvarna som ligger o sover, alla verkar ha fått sig en rejäl matkoma. 
Mamma fick kolla på valpisarna idag, och snart kommer storebror o hans sambo för o kika lite, fy tusan va jag ska krama dom.
jag älskar min familj, min kärnfamilj. ♥
nu blir de tips från coachen: får du ett tillfälle att lämna ett helvete du är i så ta det! :D
fint muppigt inlägg. ♥ kärlek till er alla där ute, ta hand om varandra!



lite före o lite nu..

9 nov ------------------------------------------------------ 29 dec
Det börjar ta sig lite lite! :) dom här små övningarna jag gör är superduper för mig :D inget jädra bantande eller diet eller nå sånt trams. jag äter vad jag vill, när jag vill o rör på mig, övningarna tar mellan 5-10 min o jag gör dom varannan dag, inget gym, ingen prestation, ingen uppoffring.. bara för att jag vill för att jag mår bra av det! :)

Inatt fick vi sova, jag behövde bara bli väckt en gång när de va en liten krabat som hade rymt från mamma o undrade sen vart hon va :) dom är så snabba redan dom små liven, drar sig framåt med framtassarna i en väldans fart! :D

kärlek kärlek kärlek,
o ser ni va hela mina glasögon är?.. haha dom ser nog ljuset i tunneln..
ta hand om varandra ♥

.....

som alla andra gånger när energin o lusten är slut, det är bara o kliva upp o göra de som bör göras! :)
fick upp röven min, tränade, tog ett bad med mannen o myste på gärnet som gjorde susen. lite egentid bara han o jag ♥ sen fick jag saker gjort, sköönt!

vi båda håller nog på o bli sjuka, älsklingen känner sig febrig o jag e bara helt off, hoppas att det bara är bristen på sömn.. för sjuk nu har vi inte tid att vara när vi har huset fullt av djur! :)
9 hundar har vi här hemma, 13 är vi i flocken just nu. hehe det är ju såå coolt!

den här bilden får mig att smälta.. ♥
nu blir det grönt te o vänta på mannen som är ute med sir charles. sen blir de mys för hela slanten och.. (hoppas hoppas hoppas hoppas).. lite sömn :) 

KÄRLEK! ♥


känslomässig bakfylla?..

för det första så hade jag skrivit att de va 2 killar o 5 tjejer men icke! :) 3 killar o 4 tjejer är det rätta :D

känslomässig bakfylla ja.. lyckan av valparna, molntussar o ett sken som guld. och efteråt när det landade lite.. ångest.. blir rastlös o har ingen energi eller lust att göra något ändå. 
igårnatt grät jag, utan anledning. det är mycket nu, stor förändring, mycket ansvar o miljoner tankar o känslor.
men jag flyr inte från det och det va faktiskt skönt att gråta även fast jag inte vet över vad eller så.. bara att jag fick gråta, en chans att "lätta på trycket" lite.. känslomässig bakfylla, helt okej, ofarligt, och det går över..

Nu tror jag att jag ska satsa på en "skalmans ät o sov klocka-grej" :)
rutiner, rutiner, rutiner är LIVSVIKTIGT för mig men utan något att göra på dagarna blir det lite svårt.. måste verkligen börja äta på regelbundna tider så jag ska nog börja ställa larm, allt som kan hjälpa mig att hålla sunda rutiner prövas nu! :D har lyckats hålla i träningen, mina små övningar varannan dag så där är jag nöjd. sömnen går nog inte att göra såmycket åt, jag o linus har ju iaf nu "skift" då jag fått sova när han varit vaken o tvärtom. trodde aldrig det skulle vara så svårt att få ro att gå o lägga sig o sova när valparna är här, jag tror ju att freja ska råka lägga sig på en valp. får ta till tilliten, och lita på att hon tar hand om sina små :) ♥


 

Charlie är världens bästa o stoltaste pappa! :) ♥
love


valpar! :)

imorse vid 8 var det klart :) 
5 tjejer o 2 killar, oj oj oj vilket tillök med 7 till i flocken! :) ♥
alla är mörka med beige tigrering o vita tassar, täckning o svanstippar :) dom äter för fullt och freja verkar hur harmonisk som helst, duktiga duktiga freja!
charlie va också jätteduktig o låg o vilade mest, blev lite orolig när den första valpen kom men det förstår man ju. men jag är hur stolt som helst över hela familjens insats, den första valpen fick vi klippa navelsträngen på, men resten skötte freja galant helt själv! :) 
Idag är vi alla nog lite trötta så det blir inte många knop här inte.. ska bara njuta av att jag blivit farmor/mormor till 7 välskapta små mjuka bollar. LYCKA! ♥
ta hand om varandra!

vi fortsätter att vänta..

nu är mannen ute och leker med charlie, jag har precis lagat grönsparris-soppa.. muuums.. 
freja ligger ner nu ett tag efter ett till bäddrace, jag vill ha småvalparna här nuuu!! vi har ju en liten känsla
det där hade jag hinnit skrivit innan det satte igång kvart i 1 den 28 dec 2011♥
ut har hittils 3 tjejer och 2 killar kommit ut. tack gud för att dom lever och mår bra!
nu är klockan kvart över 6 och vi tror inte att det är klart än.. :) händelerik natt med mycket känslor.
freja har varit jätteduktig och det är fint stt se instinkterna komma fram. 
fortsättning följer.. ;)

I väntan på valpar..

åh åh åh! vi tror verkligen att det börjar närma sig nu.. :) har legat på golvet brevid lilltjejen o sett valparna sparkas o buffla omkring, dom verkar inte vilja ligga där inne nå hemskt mycket längre till :) en häftig upplevelse är det iaf! Freja ligger bara o flämtar o ser helt slut ut.. och hon har börjar kraffsa o slita i bädden som tydligen en del hundar gör ett dygn innan dom ska föda! :) jag har gissat att valparna kommer den 28, alltså imorn. Linus gissar på den 30e också har en vän gissat på den 2 jan. spännande! :) jag tror det blir 6 valpar, 2 tjejer o 4 killar.. eller kanske 3 av varje.. :)
Hur som helst så kommer det bli hur kul som helst med utökning i familjen.. kanske blir de så att nån valp får stanna kvar här också ;) kom ut nuuu smågrisar!! vi längtar ju efter o se er! ♥
Ska blogga lite mer sen om julen osv osv osv.. efter att jag lagt in bilderna på datorn.
När tror du valparna kommer? :)
ta hand om varandra! love.

love


25 dec

I'm anxious to unplug my speakers..

21 december. En dag att fira.

Idag fyller min älskling 26 och det ska firas med påmpa o ståt! Denna dagen kommer bli helt underbar med massa peace & love
..men nu frukost, ser ut som det redan ätits.. men den e nyttig o god som tusingen.

The Queen of All Everything


.

Förälskad i känslan, i blicken, lugnet, medvetenheten, tryghheten, andligheten, friheten, beröringen..
i energin..♥



42



Gissa vad jag håller på o gör? ;)..

41


37

'
'
Hoppas alla får en underbar dag med mycket pepp o kärlek. Det ska jag iaf ha, ut i skogen med familjen, andas, vara, leva ♥
ta hand om varandra, love & bless!

36

Jag har världens finaste familj, och världens finaste flock ♥ älskar vintern, charlie får rulla i snön o katterna vill hellre va hemma o mysa än o va ute. lovely!



LOVE


35

2 advent och jag har inte hunnit julpyntat än.. tappat bort förådsnyckeln men det gör absolut ingenting. förra året pyntade jag inte ett skit o det blev ju jul ändå ;)
sitter o kollar på nyhetsmorgon, dricker grönt te o väntar på att mannen ska vakna. min fina tröttis
något jag inte kan förstå är hur en del människor kan tycka att vårat förhållande är så jädra intressant?..
hur en del människor som jag trodde va mina vänner inte längre bryr sig om att fråga hur JAG mår utan istället frågar hur det går mellan OSS?.. det enda jag kan säga är att livet är fantastiskt just nu, det borde säga allt? ;)
och less blir jag på mig själv för att jag bryr mig om det där.. så nu släpper jag det där :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag ska jag träffa fina kvinnor med fina energier. städa, mysa och leva livet!
det är så fint att jag kan vakna och se fram emot den nya dagen.
ne nu har mannen vaknat  så nu vill jag inte sitta här längre.

 

ta hand om varandra! ♥


34

Myslördag ♥
Har delat på en smörgåstårta till middag med den vackre och åt noggerglass efter det.. mums..
kikade på en julfilm på 3an o började gråta! :) haha! så mycket jul o kärlekskänslor kom fram! supermysigt!!

blev en träningsfri vecka men nu är jag på g igen.. åh va jag vill ha muskler! :) vet dock inte vad man kan göra för övningar för o träna baksida lår, vet du?.. får kolla upp de där..
annars leker livet, för fullt just nu.. ♥
söker lösningar, försöker att inte ätas upp av problem. fina insikter och TACKSAMHET!
snart blir det praktik igen också, ska bli hur skönt som helst att slippa vara hemma efter all sjukskrivning o skit.
ja som sagt, livet leker för fullt!
med tillit, tålamod, kärlek o lite sinnesro kommer blir allt bra! :)

ta hand om varandra!


LOVE


32


RSS 2.0