vilken underbar dag för en hemmafru som jag! :)

hela dagen har jag myst o promenixerat med vovvarna, städat, diskat, vikt kläder, pluggat, o tränat- gjorde 160 situps!! :) nu ska jag kika lite tv innan mannen kommer hem från jobbet, då ska jag pussa på honom! :) 

igår firade jag och min underbara man 11 månader tillsammans. ♥
vi drog ut o fiskade, åt supergod middag som mannen kockade, åt godis o glass o mös på :) ..underbart att efter 11 månader vara nykär, åhh det är lycka de.. pure love! ♥

jag älskar mitt liv idag.

var morgon ny, 22 juli:
Mitt förhållande till mitt inre jag påverkar mitt förhållande till alla andra. Lika nöjd som jag är med mig själv, lika nöjd är jag med andra.

 Om man tycker illa om andra, om man inte vill göra som andra föreslår, om man är avundsjuk på andra för att de ser bättre ut eller är framgångsrikare, visar det hur det står till med vår andliga hälsa. Gud är vår trygghet. När vi söker oss till honom blir vi rikligen lönade.
För vårt självförtroendes skull behöver vi omtanke och uppmuntran. Det har vi inte fått på många år. Ofta har vi grälat på oss själva, kanske skämts över oss själva. Att lära sig att tycka om sig själv, att inse sitt eget värde är svårt. Det krävs en ansträngning och det krävs tålamod – och vi kanske inte har börjat lära oss det förrän nu, när vi har slagit in på bättringsvägen.
Vårt inre jag, vår inre röst är källan till styrka, mod, självförtroende och sinnesfrid. Den inre rösten är ett med den högre makten. Vi måste bekänna oss till dess närvaro och ta emot den tröst vi bjuds.

 Mitt förhållande till mina medmänniskor är lika gott och upplyftande som mitt förhållande till Gud.


tid

vaknade brevid det vackraste gud skapat, bara de är ju så stor lycka så de inte kan beskrivas..
lite kaffe innan en promenad och sen åt jag bullar o te till frukost, lovely ;)
diskat, ska städa lite innan jag drar ut o mediterar litte.. hittat ett ställe, på en bänk, vid vattnet..
det är ju solklart att jag ska vara i naturen, nära vattnet för där mår jag som bäst så jag är ohhh så tacksam som har möjlighet att vara på denna paradisö. helst åker jag inte hem nå mer.. om de vore så enkelt ;)

idag gör jag de omöjliga möjligt, firar tid o de är stooooort! skitansstort faktiskt! :D
och jag gör inte om misstaget jag gjorde förra året idag. för jag har tagit mitt beslut, och det tänker jag hålla fast vid ..vad som än händer!

nu ska jag se till o blogga lite mer framöver, tror inte de är så många som läser men skitsamma. jag gillar o blogga ibland o gör det ju för min egen skull! så som de ska vara :)


det här är det jag ser när jag sitter vid mitt nya favorithäng :)



dagens var morgon ny:

Ironiskt nog är det skamkänslan som enligt alla religioner fjärmar oss från Skaparen – och det är just den som också fjärmar oss från våra medmänniskor.

 Om vi går ut ur oss själva, om vi ser längre än till det egna jaget, kan vi uppleva sann gemenskap med de människor vi kommer att möta i dag. Vi måste lära oss att visa kärlek och uppskattning, och att se till själen hos den vuxna människa eller det barn som står inför oss. Vi måste öva oss i att sätta deras behov före våra egna. Då växer ett äkta intresse fram, då finns ingen klyfta mellan oss längre.
Den här klyftan mellan oss människor beror på vår osäkerhet och otrygghet. Vi har vant oss vid att genast jämföra oss med alla vi möter. Vi betraktar dem som antingen överlägsna eller underlägsna och bedömer oss själva därefter. Det vi har att ge varandra håller vi för oss själva, åtminstone till att börja med.
Låt oss vara tillsammans i sann gemenskap med någon som vi har hållit på avstånd hittills. Vi kan vara övertygade om att de som har fått en plats i vårt liv, har fått det med avsikt. Vi är lika mycket värda som de, och de som vi. Vi behöver det de har att ge oss, och de behöver det vi har att ge dem.

 I dag ska jag vara tacksam för meningen med mitt liv. Jag ska vara närvarande i nuet.


mmmmjapp..

sket i sovmorgonen idag, klev upp pigg som en lärka o nu har jag redan hunnit med promenader med hundarna, träning, frukost o lite mejlande. niiiice!
mitt liv är underbart, så underbart som jag gör det faktiskt
har varit i en downperiod o inte haft så mycket energi, men nu ska här göras, energi eller inte! :)
och jag ska göra för min skull, ingen annans.
ska snart byta köksgardiner och sen ta på mig min nya fina sommarklänning :)
men först, gå till spegeln o säga till mig själv att jag är vacker, preciiiis som jag är! :)


det va allt för mig, ljus o kärlek till er! :)


dagens var morgon ny:

Ingen kan få en att känna sig underlägsen mot ens vilja.

 Vi är dugliga människor. Vi fattade ett klokt beslut när vi valde att slå in på bättringsvägen. För var dag som vi fortsätter på den blir vi allt starkare i anden. Och vi kommer att bli allt dugligare.
Att känna sig underlägsen kan bli en vana. Att vara passiv och känna sig underlägsen går hand i hand, och det kan vara början till att man blir beroende av sprit, tabletter, mat eller andra människor. Vi förstod inte av oss själva att vi är sådana som det är meningen att vi ska vara. Vi har uppfostrats att tro att vi inte var nog intelligenta, nog vackra, nog duktiga. Vi växte upp på för långt avstånd från den sanna kraftkällan.
Men nu har vi hittat den. Om vi bara själva vill, kan vi få all den styrka vi behöver för att klara av vad vi än ställs inför. Vilka problem som helst, vilka personliga konflikter som helst. Våra underlägsenhetskänslor är ett dystert minne blott. Nu är det vi själva som bestämmer.
Vi kan få leva ett bättre liv. De tolv stegen ger oss styrka att vandra vidare. Våra vänner har lovat att hjälpa oss.

 Jag ska ta itu med de prövningar dagen har i  beredskap åt mig med gott hopp, i förvissningen om att jag har kraft att klara av dem.


fääärdig! :)

haft en skitansbra dag!
bror kom hit o bjöd på pizza o umgicks med mig, det är så roligt att att umgås med han, hans sambo kom hit o hade med sig paket, för att dom tyckte synd om mig som kanske måste operera ljumskbråck. va te läkaren imorse o fick remiss te en kirurg.. 2 fina ljuslyktor som matchar gardinerna fick jag. dom är såå snälla, underbara älskade! ♥

 

vart inge bra bild men men, dom är vackra!




på eftermiddagen va jag på eftervård, fint med lite meditation o tips om steget o så.. :) och ikväll har jag faktiskt skrivit klart 4steget!! :D å de känns så härligt! imorn kommer de efterlängtade 5stegssamtalet, jag e nervös men de kommer gå bra! nu har jag gjort mitt lilla träningspass så nu blir de snart sängen, näst sista natten jag sover själv.


jag längtar efter min man, oerhört mycket.


RSS 2.0