..

åhh va härligt det är med en positiv inställning!:D
svårt o somna, ännu svårare att vakna, försover mig te skolan och har svårt att komma in i schyssta rutiner efter min "semester" men de e skitsamma! det är som det är och det kan bara bli bättre, wihooo! :)
går på mina möten, o igår va jag på en väldigt givande kvinnogrupp.
va inne i lite gammalt, och det är hur coolt som helst att jag märkte det själv -att jag försvarade något o knappt lyssnade alls. det hade jag aldrig kunnat sett själv förut, nästa gång kanske det går fortare att inse vad jag håller på med och kan stanna upp, eller förså vad som håller på o hända innan så de slipper hända, åh va jag älskar hur jag växer o utvecklas!! :)
fick också i uppgift att släppa kontrollen, något jag veerkligen får jobba med nu när de e planer på en lägenhet -att släppa taget. jag har gjort det jag ska, så nu ska jag släppa allt som har med det att göra, vi får det vi ska ha när vi ska ha det och jag kan ändå inte göra något åt nått när de gäller de just nu, så jag släpper det och jobbar på tilliten, och tålamodet.
det får ta sin tid helt enkelt och jag fortsätter göra de jag ska så blir allt bra! :)

och.. från innan 14 idag har jag bara tagit 2 snusar hittils! :) grymt!

jag är en lycklig kvinna, en kärlekskranksnörd, med ett underbart liv. tack för mig! :)



öööstersund igen..

har kommit hem efter dom bästa veckorna i mitt liv.. blev inte så mycket bloggande där borta, va på tok för upptagen med att njuta av mitt liv! :)
gjort massor av skojj, träffat fina människor och har fått minnen för livet.
och nu när jag sitter här o tänker på det känner jag en otrolig tacksamhet över den familj jag fått, vännerna jag fått ..livet jag har nu, det absolut mest perfekta liv någonsin.. som jag inte ens kunde drömma om förut.
allt för att jag tar ett buslut varje dag, och håller fast vid det beslutet..

kärlek.. åh gud vilken kärlek jag känner för min man.
han är det bästa som finns, nu skickade han en låt.. som gjorde att jag fick nått i båda ögonen.
så jag kom helt från bloggandet.. så nu ska jag bara vara löjligt kär o mysa i känslan. vi är kärlek!






RSS 2.0