24.

Uppdatering.. i söndags va de dags för vägning, vecka 2 blev de -0.6kg härligt, nu skiter jag i vikten o satsar på muskler ist :) den 21 firade jag o mitt hjärta 15 månader. Vi gick på våffellunch hos momma o moffa innan vi gled vidare för o sen vara hemma o mysa.. jag, han o colan ♥
hade på mig nya skor o va vrålhet, skulle lagt upp bild men kamerasladden är på vift.. dom kommer sen ist.
Igår hade vi chilldag o gick på basket med mor på kvällen, derby. Jämtland-Sundsvall. vi förlorade, och innan matchen va vi med o tävla om en massa småprylar-vi skule gissa slutresultatet och jag va bara 2 poäng ifrån! :) hoppas hoppas hoppas jag vinner nått, de skulle ha varit fränt! :) också hämtade vi hem våra smycken, supersnygga!! :)
Idag har de också bara tagits lugnt, tränade efter 3 dagars vila o svullat chokladbollar, använde nya schampo, balsam o hårinpacknigen, känns fräscht som fan, att jag inte provat inpackning förut? :)
Nu ska jag fortsätta ha myskväll med den vackra och invänta morgondagen då jag måste på skolan o lämna in uppgifter.. japp japp, nu jädrar ska de hända nått! :)
ta hand om varandra ♥

20.

Underbara lördag..
började med superenergi direkt från morgonen, promenader med hundarna jag och charlie gick i skogen, underbart väder, underbart mående.. kan det bli mycket bättre?:)
sen träning, lite shopping-prövade o köpa kattmynta som tydligen ska få katterna o bli lite wild and crazy.. mina katter är lite egna för dom däckade.. världens finaste syskonmys♥
jag och min livskamrat drog ner till LarsBolinsGalleri senare och kollade på Kapes vernisage (heter det så?) och jag blev förälskad, i en målning jag bara måste ha en dag i mitt stora hus! :) Jag älskar Kape och all hans konst, han är en inspirerande person som jag ser upp till ..och har gjort vääldigt länge.
Det var hur roligt som helst, första utställningen/vernisaget jag varit på, o det blir nog inte den sista :)
Va på stan en sväng innan vi åkte förbi mor för att sen åka hem o käka och mysa.. som bara jag och han kan
sen, hör o häpna! när mitt hjärta hade somnat började jag med plugget, 3 uppgifter klar som ska skickas in och jag är såå nöjd över att jag äntligen fått tummen ur röven, där har den ju som suttit ett tag.. ;)
Nu ska jag läsa lite bloggar och nörda maffia wars, haha! innan jag kryper ner brevid tryggheten.
Hoppas ni har det bra. Sov gott!

20

shoppingfredag!♥

handlat massa roligt idag, bla en mixer! :) åh va kul det ska bli att göra massa smothies o sånt. wiie! :)
har ni nå tips på nån god nyttig smothie?
så handlade jag nån bh, vantar, hårsnoddar o sånt.. och ett par byxor jag kommer slänga upp bild på bara för att dom e fet nice! Igår handlade jag min första hårinpackning, för ett halvår sen hade jag aldrig ens använt balsam :P också handlade jag mitt (eller vårat, det är ju faktiskt till min familj) första sällskapsspel 'geni familj' ..lite vuxet det känns när jag vill ha myskvällar med tända ljus hellre än o vara o ute o slira eller så..

I helgen ska det bli en massa pluggande, eller mer lämna in uppgifterna. Känns skitbra att börja komma igång med skolan igen efter all sjukskrivning o skit.. det är ju inte nyttigt för mig o bara vara hemma. Rutiner, ansvar o mindre fritid ska jag satsa på nu ;) det har ju blivit så elendigt så jag spelar maffia wars som en galning ..jag menar, come on! :) det är ju egentligen inte ens kul.. men jag fastnar där hela tiden ändå.. finns miljontals bättre saker att göra, som bör göras.. :)
Sen vill jag dra på semester, en mini semester.. eller nått?  börjar lessna ur på allt och letar efter saker som ska göra allt lite roligare, göra mig lite gladare.. kanske därav jag köper en massa saker.. jag som aldrig köper mer än mat o snus annars..
japp, nu kom den insikten. jag söker lyckan utanför mig själv.. lyckan som bara kan komma inifrån mig.
Kul, nu när jag inser det kan jag börja jobba på det, igen.. konstigt hur snabbt jag tappar det som är lycka i livet, det som jag mår bra av, andligheten..

INSIKTER

Nu blir det en kopp kamomillte o kika på vad kvinnor vill ha.
ta hand om varandra!♥

17

myser på här hemma, slappdag!
min vackra man står och gör chokladbollar som vi ska avnjuta framför tvn med cocacola! :) vi skiter i riktig middag o äter bollarna ist, lyx! :)
tittar på våra vackra smycken vi beställt, jag läängtar tills dom kommer hem! vilka snyggingar ♥
det var allt för nu.. bra bloggat frida! ;)

15

Myshelg hos familjen burholm/lilja ♥










Här kan ni se lite av mitt nya armband, köpt på åhlens.
Också har jag fått en söt plånbok av min man.

nu, uppdatering..
vägde mig igår, -0,8kg på 1 vecka. 1,2kg kvar till min målvikt..
och för den som undrar går jag inte ner i vikt för att bli smal, jag får mindre ont i ryggen, magen, får mer ork och energi, är piggare och mår bättre av lite mindre vikt o träning.. har tränat ganska mycket senaste veckan så idag är de paus, har fruktansvärd träningsvärk i låren o cykelturen upp från stan idag tog bra nog.. puff va ont de gjorde, men de gör nog gott! :)
Nu ska jag äta pasta, 2 middagen idag, hehe.. mums!

ha de så mysigt, de ska jag ha det med världens bästa man, min fina livskamrat ♥

puss!


11

Det är den 10 november och det blommar fortfarande

Idag har vi äntligen varit och köpt hundtäcke åt frejsan efter en 1 timmes lång promenad med varm choklad i det fina vädret, tokmysigt! och tusan så fin hon var i täcket..

För 3 dagar sen tränade jag äntligen (mina små övningar här hemma) och igår cyklade jag o gjorde 2 övningar, idag har jag dragit av några armhävningar men gud va jobbigt de va eftersom jag måste hålla smalbenen på soffan, min tå är fortfarande för pajj för att jag ska kunna stödja mot den.. 3 veckor skulle det ta att läka ..tss, nu har det gått snart 2 månader.
aja, åt iaf min efterlängtade frukost idag, fil med 1 banan o en matsked linfrön.. och en kopp karibiskt te med mycket mjölk mmm gott!

nu blir de mys på högsta nivå. puss.


10

glöömt blogga igen..
jag o mannen va o kollade på hockey med 2 vänner i förrgår, HV71 mot AIK.. AIK förlorade.. :(
       
Igår va vi med mor på basket, jämtland-södertälje.. det blev förlängning men i sista sekunden drog jämtland i poäng o vann med 102-100! :D fy fan vilken match, och att dessutom det va älsklingens första match gjorde allt så jädra speciellt! :) ♥



min helfräscha man har snart städat hela lägenheten medans jag nördar här.. :P
hundarna är slut o ligger o sover efter skogspromenaden och dehär med viktnedgången hehe, det va +1kg när jag ställde mig på vågen i söndags :)
jag älskar livet och ser fram emot varje dag med min familj.
mitt liv hade inte kunnat vara bättre, tacksamheten är stor!
det va allt för nu :) mer te nu, karibiskt ♥

va snälla mot varandra! bless!


7. bilder från igår











vi fortsätter frossa, njuta o leva.. ♥
nu blir det skogspromenad med hundarna.. på återseende!


5 LYX!

Mitt liv är så jädra lyxigt nu så jag vet inte vad, får vara med min man varje dag. Inte många som har den turen jag har.. tacksam

Vi tog en utflykt till frösön idag igen, drog till stan för att dricka en cola innan vi begav oss tillbaka till frösön.
sen kom vi hem och har bara ätit, ätit, ätit.. som vanligt då liksom. korv o makaroner, glass, chips, cola, choklad o krossad annanas, mumsigt!
också tittade vi på vem vet mest, så mysigt o krypa ihop brevid det vackraste som finns o höra han svara på dom flesta frågorna, för herregud va min man är allmänbildad o smart.. det här är fredagsmys på högsta nivå! :D

                                       
                                       
                                                   

Nu sover mannen o jag funderar på o gå ut o promenera med hundarna var för sig, ..måste..röra..på..mig..

                                                            mys på o ta hand om varandra, bless! ♥


4

jag ääälskar att handla saker! :)skulle kolla efter ett täcke till frejsan igår men kom hem med söta halsband åt katterna istället :)
va också o köpte nya gå-skor, helt underbart med ett par hela skor så kanske tåfan läker snabbare :)
                        
                             

Idag skulle jag gå o handla täcket men de vart promenad, massa varm choklad, mys med mannen o äventyr på cykeln till frösön.

                               
                               

jag har sån tur som får vara med min bästa vän varje dag, min sambo, min fästman, han som får mig o skratta som ingen annan.. jag har roligt med han, o de betyder så himla mycket.

nu har vi svullat i oss en massa chokladbollar o ostbågar efter en skitstor middag, vi kan dehär med att äta vi. 

                                

och hundarna va inte just så sugna..

                                 

nu blir det tända ljus, tvn o en massa mys.. ♥


2 och ett nytt försök..

tittar en massa fitness-bloggar o herremingud va sugen jag blev på att börja träna igen, har inte tränat på 3 månader o nu sen jag skadat foten, eller.. rättare sagt bröt tån har jag gått upp en massa i vikt pga allt vilande..
är över min målvikt nu med 1 kg, den gränsen jag va under med nästan 4 kg i somras hehe.

förövrigt tar jag dom största besluten i mitt liv just nu, mycket som händer, mycket förändringar och jag är inte i nuet en enda sekund känns de som..

nu ska jag
-skriva en köp/göra-lista tills imorn. planering är något av de bästa som finns, även om de ofta blir helt andra saker än planerat på agendan :)
-rensa bland bilderna på datorn.
-ut med hundarna.
-mysa ner mig brevid min livskamrat som sover så sött, det gör hundarna med, alla vi är slut idag efter 2 långpromenader och en maaassa ätandet, matkomorna kommer på löpande band hos familjen burholm/lilja idag. :)

just nu är jag pepp på livet, igår beslöt vi att börja leva det på riktigt.
och nu ska jag, åter igen försöka börja me bloggandet.

bilder från lillsjön-promenaden med familjen-





hej hopp, ta hand om varandra!


RSS 2.0