jajajjaa

Och idag då.. den här dagen som också skulle vara underbar.. tss.. 
livet känns istället helt åt helvete.. motgångar och mer motgångar.. hur jävla mycket ska en person klara? kom igen nu gud. give me a break!!
min moppe har gått sönder, för att bli lagad för att gå sönder igen och jag har varit tvungen o ringa mitt jobb och bli hämtad.. usch. 
cyklen min är det punka på så jag köpte lagning igår och glad i hågen skulle jag fixa det idag, för att inse att jag inte fixade det, grannen fixade det inte.. däcket går inte att få på cykeln igen.. så åter igen får jag ringa till jobbet och skämmas för att jag inte kan ta mig dit på egen hand.. saker som jag har som gör mig glad är borta och just nu vill jag bara ge upp.. säga upp mig o försvinna. men, jag ska fortsätta gråta ur mig skiten och ta en promenad istället.. 
sköönt att få ur mig skiten iaf, få säga rakt ut att jag ger snart upp, jag vill ge upp, men jag vet ju ändå att jag aldrig tänker göra det. nej nej, värre har jag varit med om och allt jag varit med om har jag fixat. det här fixar jag med. ähh.. nu går jag o affirmerar mig till något positivare :) 
jag har ju väldans mycket jag är tacksam för, nu ska jag bara fokusera på det. det här är nog en underbar dag trots allt..
bless!
 
 
 

det är rätt så jädra nice att vara jag :)

vaknade utan väckarklockan, gick och blev bjden på hamburgare till frukost ♥ busade en väääldans massa med hundarna, gick långpromenad o mös på i det underbara vädret, åkte till stan och vinkade av karln och flanerade runt och shoppade upp hans pengar, haha! åt 2 olika baugetter till lunch och njöt ganska hårt av livet, bränt mig har jag gjort av den härliga solen och pratat med min underbara bror har jag också gjort, visst låter min dag nästan för underbar för att vara sant? :) och då får jag inte glömma nämna att jag träffat fina människor, men den finaste har jag här, och jag ska be han snart att göra varm choklad till mig och mina rostade mackor, jag ska bara få bort godismättnaden ;) är det någon som missat att jag gillar maty och gillar att äta ? haha
 
egentid imorgonbitti sen cykla iväg på jobbet och få längta efter min kärlek, japp det kommer bli en underbar dag imorgon med.
 
våga älska dig själv och andra, och glöm inte att du är värdefull för att du är precis den du är! love & bless
 
 
 

21 juli 2012

jag har ätit mig mätt på smultron, blivit bjuden på den häftigaste upplevelsen jag varit med om, hållt i 3 små grodbebisar, och svullat en massa massa gott..
 
för några dagar sen va min underbara mor här, jag visade henne runt häromkring, vi åt pizza, pratade en massa strunt och bet mig i läppen för att inte förstöra makeupen ;) min mor köpte en superfin liten 1-mans tekopp på en loppis för 1 krona till mig, så himla perfekt för mitt egengjorda te! :D 
 
jag saknar min mor, och undrar just nu om vi inte skulle ta o flytta lite närmare jämtland.. 
det känns nog så bara för att det har varit ganska tungt sista tiden, att flytta till sitt drömställe och sen inse att det inte går att bo kvar där pga mögel som kanska gör våran familj sjuk.. usch, ja de va inge kul, måste flytta-inte ha någonting att flytta till.. men det löser sig ju det där med, tålamod, tillit, och ja.. göra bra saker! :) jag är tillsammans med en skytt som skulle kunna flytta till något nytt varannan månad..haha! jag borde ta efter han där ;) men för mig är det så himla himla viktigt att mina djur trivs och mår bra, att dom har tryggheten i att ha ett hem, veta att det är deras hem och slippa stress av att flytta. men självklart vill jag också ha tryggheten i ett hem, ett ställe att rota sig på, som man kan bo i hur länge man vill och som är ens egna, aldrig fundera vart jag ska ta vägen, hem är det stället dit jag ska ta vägen, samma ställe som igår, samma ställe som imorn.. för många år hemlös och såhär blev jag! ;) hehe
 
ojj va mycket jag hann skriva nu, haha! 
nu ska jag koka lite kaffe tills karln vaknar och gå ut med djuren på gården med en kopp te, njuta av solen och att höra hur det blåser i träden.. åhh va mysigt! också ska jag fundera på när och hur jag ska hälsa på fina fina joanna, för det måste nog bli ganska snart :)
 
puss på er och hoppas ni får en underbar dag! 
 
 
 
 

äääntligen

har jag helg! :) är helt slut efter 14 timmar på jobbet igår, helovan.. och det märktes idag på dagens pass hehe, märker verkliigen när nått är galet med mig, eller så har jag helt enkelt börjat lyssna på mig själv och min kropp helt enkelt :)
 
hur som helst, den här lediga dagen jag har framför mig är mer efterlängtad än någon, imorgon kommer nämligen min underbara mor och hälsar på, äntligen ska vi träffas igen.. ♥  mysa på hela dagen och ha det riktigt riktigt trevligt står på schemat och antagligen lär jag inte låta henne åka hem, haha!
söta knasiga mor, jag älskar ju dig ja! 
 
nu ska jag mysa lite på karln och äta mer solroskärnor. mums.. ha en fin kväll.
 

kärlek


underbara morgon.

vinkade av mannen innan han åkte på jobb, somnade om en sväng o sen har jag letar skatter i långgräset, njutit av regnet, sprungit runt med en gummiboll 20 varv här hemma med en galen valp i hälarna, tränat lagomt mycket, dansat för mig själv och gråtit av tacksamhet och lyckan över kärleken, tagit spännisbilder och njutit lite extra över hur vacker kropp jag har. haha, japp.. helt underbart! 
igår fick jag en påminnelse om hur jag va för bara 2 år sen, oouuuffff vilken skillnad, jag har växt växt växt och jag gillar mig själv jättemycket idag. coooolt! :D 
nu ska jag träna lite mer, och bara njuta över att jag är jag, och jag är så himla vacker, godhjärtad, helskön att hänga med och älskvärd. en värdefull kvinna som är värd respekt!
tack min fina man för att du alltid älskat mig för den jag är och inte gett upp hoppet då jag tappat mig själv och inte kunnat funka på något plan. och tack för att du hjälper mig att vara mig själv. du är min näring, gör jag rätt mot mig själv så hjälper du mig växa den där extra biten. hihi, puuuss!!
ne nu ska jag sluta hålla på o kära runt och ta o göra det jag ska :) senare bär de av till jobbet och vet ni, hela den här dagen kommer att vara underbar för jag tänker göra den underbar. 
nu jädrar får det vända! :) 
 
 
 
affirmationer ♥ nu kommer egopics. enyoj ;) hehe
 

hopp

är heelt slut, så mätt så jag knappt kan andas och jag tänker en massa fina tankar, har bra planer och lite hopp om att det mesta löser sig, väldigt snart.. :)
tack fina själsvän, tack gaia, tack mig själv.
inatt ska jag mysa extra hårt, sova extra gott och imorn, imorn ska jag ha en helt underbar dag. oavsett vad ♥
love
 

more beauty


hundskruttar..

skulle ha varit på jobbet nu, började kl 7.. men då jag stod o kollade efter lumen och charlie.. dom skulle helt enkelt ut i skogen imorse trots att vi inte hade tid med det, så dom ruschade så fort dom kunde och va borta på en sekund så där stod jag och kunde inte göra annat än att se dum ut :)  dom små liven behagade inte komma hem förns de va försent att åka på jobbet. jag skulle få samåka med en kvinna så linus kunde ta moppen på hans jobb, vilket gjorde att jag inte bara kom för sent på jobbet- jag kom inte dit alls.. uuuufff.. aja, när smågrisarna va hemma och trötta så tog jag och somnade i soffan framför seinfeld, vaknade tröttare än någonsin :P det blir en massa te nu och ett fotbad, snart kommer nog karrn hem om bensinen räcker till ;)
 
livet känns ganska gammlat nu, massa otrygghet i allt och jag vill bara spy.. men jag får inte glömma att jag ska kolla till det jag har inte vad jag inte har, lättare sagt än gjort när tacksamheten försvunnit totalt och jag är så långt borta från där jag vill vara så det är helt sjuuukt.. men, jag har ändå tagit ansvar nu. frågat min mina själsvän om hon skulle kunna lyssna så jag får spy ut det viktigaste jag måste få bort från ekorrhjulet i huvet som sen rullar sig ner i magen.. ne usch va jag är negativ och bara klagar känner jag. fotbadet va de ja, och lite meditation. bara jag piggnar till och får lite energi känns allt nog lite bättre :)
 
men det är ju himla bra, att livet inte är så bra det kan hela tiden, ying o yang. jag måste må dåligt för att kunna må bra. och jag uppskattar ju mitt mående när det är bra så oerhört.
 
något som kan hjälpa mig är också allt vackert som finns, färger, djur, natur.. det är ju så underbart.. lite bilder får ni här, hoppas ni också kan njuta av dom! :)
 
 
 
vacker vackert vackert. vi hörs senare idag fina pärlor. bless
 
 
 

090712

det är ju ganska underbart, min man fick också jobb förra veckan. Idag jobbar han kväll så jag har fridatime! så himla skönt och underbart att få tid med mig själv och djuren här hemma, det känns som att jag inte varit själv på riktigt riktigt länge så jag njuter på av att vara med mig själv, väl unt! 
har tagit tag i lite saker idag känns det som, valt ärligheten, satte igång och plugga och gjorde så gott som klart en kurs, ye! ringt nödvändiga samtal, njutit av utsikten, tränat, fast bara pyttelite :) och myst omkring i mina rosa byxor som är superhärliga! :D men nu.. läsa bloggar, bli inspirerad och dricka te här framför datorn..
jag har tagit ett beslut om att göra det jag ska för att må bättre, sluta vara tyst och hålla saker inne och istället prata, prata, prata! se vad jag har och inte vad jag skulle kunna haft, och andas, jag ska inte glömma att andas. och fortsätta ta beslut, beslut för min egen skull. för bara mig.
imorn är det första arbetsdagen för veckan och det känns nice, och mera fridatime imornkväll.. det känns bra, nästan alldeles för bra.. :) 
 
le mera, meditera mera, åhh.. härliga saker! 
 
och världens vackraste bild.. bless!
 

VACKERT


lördag 070712

det är svårt att andas av värmen, vi har varit ute på långpromenad och stött på min första huggorm, jag har önskat att saker vore annorlunda och ätit frukt, fått ett par rosa byxor och längtat efter saker som inte finns..
 
nu lyssnar jag på ott, min man lagar mat åt oss och senare tar jag itu med det som borde göras ♥
 
livet är underbart, man behöver bara vara lite snällare mot sig själv tror jag.
 
kärlek.
 

RSS 2.0