torsdagkväll

ikväll har jag varit duktig! :) bokade tvättstuga o tur som jag hade fanns de tid imorn! sen drog jag ut o hämtade en flyttkartong i förrådet-och började rensa garderoben lite. jag har jättejättesvårt att slänga saker och därför ser det ut som de gör här hemma.. bara de att jag har plastblommor, tavlor och skor i skafferiet för att jag inte vet vart det ska få plats säger väl en del.. ;) men nu, så slängde jag 5 plagg! ohh! :) och la ner en massa som ska hes bort/säljas i flyttkartongen o en påse.
nu är det bara att hoppas att mitt pepp på att rensa sitter i, och att jag får prylar sålda! :) såfort jag får hem kameran börjar det säljas.

jag o mysmannen har ätit glass, och nu en timme efter vill jag ha mer.. hehe. konstigt man lagt på sig sambokilon? :) han sover nu, så då kanske jag får äta all glass själv.. kunde ju ha varit värre ;) ta hand om varandra där ute!


(bilden är tagen från google)


Klick Klick!

Klickade nyss hem en supersnygg poncho! :)
herregud va myspys jag kommer ha när jag får hem den! :)
 


igår shoppade jag underkläder med mannen på h&m och klickade hem en ny kamera, dom 4 första jag ville ha va slut på lagret men hittade en liten billig, åh-äntligen ska jag börja fota igen! :)

 
för 3 dagar sen klickade jag hem ett par skor:

fick ett par liknande i svart av min fästman på min födelsedag o jag vart förälskad i stuket, klacken.
nu har jag köpstopp för idag, min snälla man ser till så de inte går överstyr ..börjar ju lukta shoppohollic här ;)

nu ska jag mysa med min fästman, sambo, livskamrat, bästa vän, mitt allt.

bless


Nu va de dags igen! :)

bloggandet har nu blivit intressant igen :)
jag sitter här med min fästman (japp, han friade på våran 1års dag) :) vi ska dricka myste innan natta.
har haft en helt underbar dag med kvinnogrupp, mys o fotbollsmatch på hofvallen mellan räddningsplankan o ifk ösd. 3-1 till räddningsplankan! wihooo!! :D
TRYCK PÅ LÄNKEN!! :)

http://svt.se/2.126120/1.2538997/premiarmatch_for_fd_missbrukare&queryArt1850917=r%E4ddningsplankan&sortOrder1850917=0&doneSearch=true&sd=55868&from=siteSearch&pageArt1850917=0




här sitter vi o kollar på matchen, världens finaste par. och det får avsluta dehär inlägget.
ljus o godnatt.

var morgon ny 15 sep.

"När våra livslögner, drömmar och ideal krossas, då rasar världen samman för oss.

Vår värld rasar samman när vi utvecklas. Vi har växt ifrån de ideal vi hade i går och vi har börjat förverkliga de drömmar vi hade i fjol. Nu väntar nya drömmar. Tillfrisknandet har fått vår gamla värld att rasa samman. Hurra!
Sedan vi slutat missbruka ger var ny dag oss tillfälle att ”skapa” nya värderingar som ersättning för de utnötta, urväxta livslögner vi hade under vår tid som missbrukare. Men det krävs tålamod, envishet och styrka för att göra sig av med allt gammalt. Det var ju nästan den enda tröst vi hade förr.
Vi kanske behöver bli påminda om att om det inte var för de gamla krossade livslögnerna, så skulle vi inte utvecklas och mogna enligt vårt nya, större livsmönster. Vi har en roll här i livet, precis som våra bröder och systrar, våra vänner, våra barn. Nya drömmar och nya ideal ska visa oss vägen. De gamla drömmarna hade vi nytta av i går, men det förflutna är förbi. De kan inte visa oss vägen i dag.

Jag ska med glädje se min gamla värld rasa samman. Det är ett tecken på att jag utvecklas – intellektuellt, emotionellt, och andligen. De gamla idealen ska inte få hindra mig, jag ska våga drömma nya drömmar och utan att tveka gå dit de leder mig."


RSS 2.0