take a walk <3

 
 
 
 

du är vacker!

vi har haft besök av mellans farmor i några dagar, supertrevligt o väldigt annorlunda, är ju van nu att det bara är hon, jag o lurvbollarna men gissa om jag njöt över att inte behöva laga mat!? :D bortskämding blev jag o de förtjänar jag! :D men nu ska jag njuta över att vara hon och jag igen o komma tillbaka till det jag tappade nu under dom senaste dagarna, tyvärr. allt är en färskvara, det ska jag helst inte glömma bort igen! och oavsett vad som händer utanför mig själv bör, vill och ska jag jobba med mig själv, alltid! så nu har jag släppt taget om lite saker, gått tillbaka till basic och mig själv och nu ska vi ut o njuta av det underbara vädret, mina fräknar har börjat komma tillbaka, som jag längtat! :) ha en underbar dag o gla påsk! 

tisdag 26-03-2013

lite tisdagsunderhållning då min törnrosa inte vaknat än, jag är uttråkad och vill att hon ska vaka haha :D
 
hoppas ni har lika bra humor som jag :D hehehehee
 

tack

tack min fina själssyster ♥ idag har du fått hela mig att skina,
skina så mycket så jag nog bländar ;)
 
tack för kärleken
tack

<3


saknar

förlossningen vääldigt mycket, om jag hade kunnat hade jag gjort vad som helst nästan för att få åka tillbaka, göra det igen o sen komma tillbaka till nuet. det är det häftigaste jag varit med om, det gick ju superfort, och fort är inte alltid bra för ju fortare det går dessto ondare gör det, inte ens när jag bröt ryggen grät jag av smärtan, men nu grät jag o skrek i panik under värkarna innan själva förlossningen, och jag skulle göra om det 1000 gånger till, också spricker man oftast när det går så fort men det slapp jag tack o lov, Linus har haft rätt dom här åren, de skulle gå fort, de skulle bara säga plopp tack vare mina höfter och jag skulle få tillbaka kroppen på nolltid, jag borde ha lyssnat;) för är det något jag kan är de o föda fram barn, jag är nog världens bästa på det tom :) ,innan bönan kom ville jag ha 3 knoddisar, efter förlossningen ökade antalet drastiskt ;) hehe dom flesta jag pratat med ville inte alls ha mer barn efter förlossningen, när vi vinkade hejdå till personalen på bb sa jag, vi kommer tillbaka! :) men nu får jag njuta av det vackraste som finns på den här jorden, vårat underverk. åhh de är så mycket kärlek. jag har det så himla bra, välsignad känner jag mig, åhåhåh nu ska jag gå o kika på henne lite, saknar henne när hon sover, jag fick höra om dom rosa molnen första veckan, nu är bönan snart 6 (!!!) veckor och jag flyger runt på molnen fortfarande, jag kommer nog inte ner nå mer ;)
 
här är en bild, sista bilden på mig som gravid tagen 21.19- 11 minuter innan hon va hos oss, och som ni ser så sitter jag upp o pratar me mor som va förbi o lämnade av något vi hade glömt ta me, dom som skulle förlösa mig hade lika lite koll på att hon skulle ploppa ut, för när hon väl började komma så va dom påväg därifrån, praktikanten fick stoppa dom och säga att hon kommer ju nu så ni får ta o komma hit hehe, inte rätt läge för fikapaus alltså ;) 
 
är så himla tacksam över att världens bästa man fanns vid min sida, att känna hans närvaro o kärlek gjorde allt underbart. ♥ världens finaste upplevelse som gav oss världens finaste dotter, våran skatt, vårat allt.

äntligen

är det kväll, vi kom hem från kalas för ett tag sen, 3 kalaset på en månad, inte så dumt för mig som äälskar tårta :)
har haft en underbar dag, japp de blev så men varit lite väl trött, jag klev ju upp 5 imorse, för att jag är småbarnsmors kanske ni tror men nej, fick vänta tills halv 9 innan bönan vaknade hehe, jag behövde bara snacka lite extra me Gud, och han svarade ♥ på en gång.. tacksam är jag! nu ska de bli skönt med vila. 
hoppas ni har de fint systrar och bröder ♥
 

220313 <3

nu tar vi och gör det här till en underbar dag!
 
ge dig själv en massa kärlek, ingen är bättre på att vara du än du! 
 
 
 
 
 
 
 

hehe yeah!!

 

skulle..

..gå o lägga mig men så händer de saker som får mig sådär löjligt glad att jag måste dansa en stund o fira me ännu en cola haha! jag är så jääädra tacksam över så mycket, det börjar bli löjligt hur himla bra allt är o kommer att bli, väldigt snart, hihihi nu ska jag dansa härifrån :) looove !!!
 

<3

kärleken finns överallt
jag är lycklig ♥

190313

 
 
att bara behöva tänka,
och någon hör det,
det är ju rätt så himla underbart ♥

180313

 

vi hör samman! <3

 

de blir så som vi gör.

 
 
 

kärlek

fortsätter kicka, 
kärleken övervinner allt ♥
nu är allt som det ska vara, igen..
jag är lycklig över allt som hänt.
hade inte det känts skit senaste tiden,
hade det inte kunnat kännas så underbart som det gör nu.
ying o yang ♥
vi vet,
fast vi tappar bort det viktiga ibland.
sålänge vi kommer tillbaka så,
starkare än någonsin ♥
 
 
nu ska jag fortsätta dansa, och sjunga med mina systrar ♥

kickar..

..ganska hårt på livet nu.
har fnittrat för mig själv, 
känt dom där fjärilarna i magen,
fått ett underbart brev,
fått paket (till Mellan) 
fått slita upp paketet som ett litet barn, helt utan skam eftersom paketet inte är till mig ;)
 
och nu ska jag fira livet, med en cola (ja, jag torskade dit haha) och ett vem vet mest med lilla grodan så nära det går ♥
jag har de förjädra bra!
(det blev nog så för att jag väljer mig själv, kärleken och livet..utan att stressa)
 
 
 
 
 
 

fortsättning på dagen, litt musik

 

<3

 
Idag fyller mitt hjärta 1 månad ♥
jag är så himla tacksam, i en månad har jag fått vara en lycklig, stolt mamma.
i en månad har jag fått vara nära det vackraste jag någonsin sett, den mest underbara gåvan på den här jorden.
kärleken och lyckan går inte att beskriva 
hon är det bästa vi skapat.
 
så idag blir det kalas med tårta och paket.
och hon ska få träffa sin gammel momma o gammelmoffa för första gången.
den här dagen kommer att bli underbar!
nu ska jag passa på o fixa håret o äta frukost medans Hon ♥ sover.
 
bless you!

vitid!

Nu har momman varit här och hämtat charlie, jag ska få vara hundledig i några dagar så jag kan bara ta det lugnt o ta hand om mig o bönan o inte stressa över att sir charles måste ut mitt i blöjbyten, matningar osv osv .. superskönt fast det blev tomt och jag kommer att sakna honom, jag har varit utan han 1 gång tidigare, för 3 år sen när jag va på korpberget så de är nog nyttigt att få sakna min ögonsten lite nu med :) 
Idag va jag o köpte en tvättmaskin jag kommer att få om en vecka, nu är jag riktigt snäll mot mig själv ;) allt för att underlätta när jag blivit själv o inte vill dra me mig bönan ner i tvättstugan varje rutt dit, de blir lite väl drygt o skuva ner henne i vagnen o få henne o somna till innan jag kan dra ner henne dit, me tvätten under ena armen.
det känns superskönt nu, att få lugn o ro o processa utan stressfaktorer, toppen! :D
nu vakna hon så nu blir de mys på högsta nivå! 
 
ta hand om er själva o låt er inte luras.. ;) love!
 

music baby

 
 
 
 
 

100313

igår va bönans polare här o hälsade på igen, han tycker hon är en riktig pudding tror jag för han sprattlade hej vilt när han fick se henne, så söt liten grabb. M fick en massa presenter, 2 par vantar, 2 par mockasiner haha! och en nalle med nattlampa, tack! 
idag har promenader o besök av momman stått på schemat, mysigt! och jag har nu varit utan cola i mer än ett dygn och jag är stolt haha, så välkommen huvudvärken från.. ja.. men om 3 dagar brukar de lugna ner sig, tur är väl de ;)
 
jag ska börja läsa på om olika religioner, vart lite pepp när jag fick berättat att gud välsignat våran kärlek o förhållande genom att ge oss denna underbara gåva som vi då inte hade fått om inte våran kärlek va äkta och rätt. fint och de gjorde mig nyfiken då jag stängt denna religion ute, men med ett öppet sinne ska jag utforska, spännande!!
 
snart blir det nog att gå ut igen, men utan hund :P vill bara ta me mig tjejen o beskåda våran moder  jord, gaia, beauty, beauty, beauty ♥
 

HAHAHAHAHA!!

hahahahaha, jag dööööör! :D
 
 

090313

Igår hade vi mys, soft, pysseldag hela dan. underbart! det händer verkligen grejer me lilltjejen o de är så mysigt, men de går lite fort hehe, hon är redan 3 veckor o 4 dagar!? vart tog tiden vägen? och nu har vi fått köpa nya kläder i en större storlek, hon växer så det knakar ♥ på kvällen fick vi besök, supertrevligt men mest trevligt att M fick besök av en liten herre på 3 månader. första polaren :) ♥
Idag har jag gått cold turkey på colan, de är extrapris på affären så de barkade iväg åt fanderns kände jag haha! "open happines" vad är de egentlugen i de där som jag vill ha så mycket av, jag kan sluta med allt men har svårt för att lägga ner den där drycken? hursom, för o sporra mig själv lite extra så tog jag o startade hemmaträningen igen efter måånga månaders paus, magen får såklart vänta med att bli tränad nån vecka till men wow va fint de kändes, som jag har saknat det! och jag har lyckats gått upp! :D jag väger inte längre undewr 55 o de känns skitansbra, att dricka grädde va nog grejjen, synd bara att de inte als är så gott som de va när jag va på smällen ;)
nu ska jag fortsätta vänta på att bönan ska vakna för då blir de mat o mys innan promenix i de underbara vädret, inte ett enda moln o solen värmer som aldrig förr..
jag är skitstolt över dom valen jag gjort och jag känner en tacksamhet som inte går att beskriva över livet. 
 
ta hand om er! bless and love / f
 

rätt så fett

 
 
 
Vilken dag! i den härligaste o finaste mysoutfiten tog vi en härlig långpromenad på morgonen innan vi badade , sen tog lillan en tupplur o jag vart driftig som få, städade, diskade, tvättade, fixade till de sista me sängen, putsade fönster, ringde samtal o ansökte om nå helt grymt, blev medlem i hyresgästföreningen, och sa ja ist för nej! öppet sinne, japp japp!  sen efter massa mys i soffan tog vi en till promenad i de härliga vädret, charlie släppte loss i snön o de är helt underbart vilken lycklig hund jag har, han går nästan aldrig i koppel för de e roligare o få lyda o han är världens bästa storebror åt lillan, kommer i full fart och kollar till henne när hon börjar skrika, myshund!! :)  om ni undrar varför de inte läggs ut nå bilder på lillan så är de för att jag tycker hon ska få välja själv om hon ska finnas på bild på internet, o hon har inte gett nå medgivande än ;) nu har vi varit ute på kvällspromenad o läst saga, jag o pappan köpte nicke nyfiken till henne i 2 veckors present, nicke nyfiken må ju va skitbra barnbok tyckte jag men den verkade rätt så skev, en flummig man i gula kläder o gul hatt som kidnappar små oskyldiga apor o ger dom en pipa rök!? är de okej!? eller så är de jag som är skev som tänker då, haha!! så nu ska vi fika o sen sooova, (och sakna) köpa den där sängen va nog något av de bästa jag gjort. vi sover som stockar både jag o lillan för imorse fick jag iaf ligga och titta på underverket ett bra tag o låg o hoppades att hon skulle vakna snart så de blev nå mys nån gång! haha! kärleken är alldeles för stor för o beskriva ♥

Jag ser nu

det krävdes en separation, men nu kan jag äntligen se den personen jag varit, med kontroll, maktspel, hämnd o en massa bitterhet.. och jag har av egoistiska själ hållt fast vid de jag borde släppt taget om för länge sen.. Jag har lekt Gud o velat ha saker o ting på mitt sätt, så himla synd men jag är så tacksam att jag nu kan se det för annars hade jag inte kunnat göra som jag nu gjort, lagt mitt liv i händerna på Gud, "ske hans vilja, inte min" jag öppnar mitt sinne o fokuserar på kärleken, ödmjukheten o förlåtelsen, för nu tänker jag förlåta, förlåta precis alla o precis allt, o förlåta mig själv framför allt. Jag har släppt taget, och nu tänker jag se framåt.
är så jädra stolt över mig själv, tacksam att jag fick ett möte med en så fin kvinna som på 1 timme hjälpe mig att älska min ångest, den ångesten jag hatade några timmar tidigare. Det händer så otroligt mycket nu o jag känner mig starkare för varje seknud som går. jag är tacksam över att jag vill jobba med mig själv, tacksam över att jag har min fina broder vid min sida, tacksam för den här chansen jag tänker ta vara på. 
Idag är jag närmare mig själv. det betyder allt för det är mig själv jag älskar, utan dom här deffekterna jag hållt fast vid alltförlänge..
 
nu vakna lillan, så nu blir de massa mys!!! kärlek till er alla ♥

godnatt världen

det är häftigt att hitta styrka i de jobbiga ♥ 
 
nu ska jag o lyckan lägga oss i våran nya säng som vi har satt killförbud i! hehe. äntligen har jag skaffat en säng som är superbra för min rygg, o bra för skruttan, åhhhh hon är så söt!! o lik sin älskade far, helst ska hon vara barfota, Jämt! :)
hur kunde jag leva utan henne? levde jag ens innan hon kom? hursom, är så lycklig att jag har fått den här chansen ♥ den ska jag ta vara på.
 
sov gott, ge dig själv en massa kärlek.. det är du värd!
 

love

jag släpper allt som varit, och ser framåt med bara kärlek i mina tankar och handlingar.
 
det ska bli så superkul att verkligen börja jobba med mig själv, för att bli en ännu bättre människa, peppad till tusen! Livet är ju bra nog underbart. och saknaden är fin.. 
 
 
 

underbara texter <3

Visst längtar vi härifrån, visst längtar vi varje dag
 
det stirrar ett påtänt svin, som bor i ett svinarhus
det finns bara detta svin, o inget bättre rus
dagarna går o går, den andra efter den ene
skulle jag dö iår får du kamma din bena.
 
måste dansa på, får aldrig nånsin bli still.
vart e de du lämnar, gå
vart är de du längtar till?
det finns inget val, måste du fatta väl?
finns ingen frihetens sal.. för din arma lilla själ.....
 
Visst längtar vi härifrån, visst längtar vi varje dag, men här bor min gamle far, o här bor jag.
 
 

030313

 
 
 
 
 
 

Rosenblad, Rosenblad
Kom, gör mitt hjärta glad
Kom, gör mig svag och matt
Glömma mitt jag i natt är vad jag vill
Efter vårt stjärnefall, ge mig en öl,
en kall och drick mig till

Rosenblad, vakna nu
Tiden har gått itu
Tiden är inget alls,
timmarna dansa vals över din säng

Månen kan vara sol, ta hit en bra fiol
och armen sväng

Rosenblad, Rosenblad
Allting är maskerad
Allting är ingenting,
fiolen går runt i ring år efter år
Fullmåne mitt på dan, stjärnorna ger vi fan
Skål! Och gutår


RSS 2.0