6,5,4,3,2...

 Inte långt kvar nu... ♥
 
så himla lycklig, så himla tacksam..
 
jag har det bäst.

wow!

sommaren är helt klart här, som jag längtat. något händer med mig jag blir lite mer down to earth eller så. helt plötsligt känns de bättre att sitta på golvet, att låta tvn stå avstängd, vara barfota hela tiden- (idag gick jag första promneaden med charlie och lillstrumpan utan skor, mina fötter äälskart) vara utan underkläder och äta mat med fingrarna hehe och lägga undan telefonen, leva utan de tekniska helt enkelt, därav obloggandet senaste tiden.
jag har bara njutit av att vara, det händer så fina saker hela tiden, jag räknar ner dagarna tills något extra speciellt, och det är inte ens 20 dagar kvar hihi, samtidigt som jag fokuserar på att vara här och nu -framtidsplanerna är helt underbara, men det är tur att dom är i framtiden för just nu trivs jag bäst med att det är som det är.
imorse vaknade jag 5 och drack te o planterade om blommor och satte lite nya skott innan jag öppnade på balkongen o satt med ännu mera te och bara andades in friskluften o lyssnade på tystnaden innan jag mös ner mig brevid mitt lilla troll o snusa på henne i några timmar till.. vem har den turen liksom? jo jag, och det mina vänner är helt underbart.
 
jag känner mig så himla tacksam.
 
 
(utsikten här är rätt så.. wow liksom :) bilderna är tagna för ett bra tag sen o fjällen blir bara vackrare o vackrare)
 
 
käääääääääääääääääääääääääääääärlek
 


RSS 2.0