överraskningar och planer!

mor gav mig en ny tv och kamera igår som "mamma-present" stor förbättring från 18 te 47 tum, nu ser jag vad som visas! :) och kan ta hur fina bilder som helst! :) vart superglad!! jag o lillan kommer ju nog hänga ganska fett i soffan från början :) imorgon startas något jag planerat o velat testa skitanslänge, superspänd o pirrig. det här kommer att bli hur kul som helst!! 
 

måndag!

Jag gillar måndagar, mest för att dom börjar sända vem vet mest igen ;) haha! vilken nörd jag är! ♥
 
 
och nu har vi äntligen fixat med kortgrejen o kamera så nu kan jag lägga upp bilder! :D yee!
massor av bilder på grodan kan ni ju vänta er ;) höhö eller varför vänta!? :) jag kommer sakna denna mage någe sjukt mycket.. ♥

mys

skön musik imorse i soffan, sen skön tystnad och ännu mera röjj i lägenheten idag. skitstolt över min insats som fönsterputsare, wow! nu ser man ut ;) osmart som kjag är skulle jag i mitt pepp putsa utanför också, men rengöringsmedlet frös och det såg ut som om någon kräkts upp vaniljglass på rutan haha! Grodan fick en till garderob i hennes rum och jag möblerade om och vart äntligen efter många om och men nöjd :) nu ska jag bara fixa nya gardiner, växter och pedistaler och lampor, sen så! :) grodan har så mycket kläder i storlek 44-68 så det rymmen en garderob, när jag fixat verktyg så det finns korgar i den andra ska allt annat in dit så allt hennes är samlat på hennes rum.. är så himla redo för att hon ska komma till oss så det är inte sant, gud va jag längtar.. 
hur som helst (snöar lätt iväg när det handlar om grodan hehe) efter allt stök blev det promenad och nu kollar vi kjelles smakresa och väntar på pizzan som ska vara här när som helst. kan.inte.sluta ! :)
 
 
 

söndag

 
 
............................................................................................................................................................................................................................................................... . . .  .  .  .   .   .   .

röjj!

Här hemma röjer vi runt för fullt o städar o donar iordning överallt, jag ska snart möblera om i grodans rum, vill ha en garderob med dörren åt andra håller så det ska fixas idag innan kroppen ger vika :) 
har ett supertryck som gör att det känns som att hon är påväg ut, men i förrgår hos bm så fick vi veta att hon inte ens fixerats än.. jag har insett att hon nog kommer ligga kvar fleera veckor till, att hon skulle komma den 2a februari är nog bara mitt önsketänk :) hjärtslagen låg på 148, sf måttet va 36 cm och bm sa att allt va perfekt, det ordet kändes så himla fint att höra.
jag har gått upp 13 kg under graviditeten hittils nu (fast det är nog bara pizza p hamburgervikt haha!) och en bebis då såklart hahahahahaha!! hur som helst har graviditeten gjort mig fyllig o go, and I like it!! 
 
"Girl you so lovable
So soft and touchable
Completely huggable
Wonderfully fuckable"

-And I know that's what I am, I am! 
:)
 
Igår va jag och hälsade på en vän och hans son i skogen, senare träffade jag saknade kusin vitamin och hennes päron :) fick svulla kakor och känna myspyset :) underbart alltihop men herremin va skumt det blev att åka hemifrån, när jag blev hämtad kom tankarna, vad händer om vattnet skulle gå nu!? det blev så tydligt hur viktigt jag tycker det är att Linus är med på allt, att jag är med han när vattnet går, inte hos någon annan..
jag har förändrats så mycket och det är lite mysigt att jag känner så mycket jag aldrig känt förut, fast det inte alltid känns positivt att känna allt, shit liksom. den här graviditeten har gjort mig till en vanlig dödlig.. det är jävligt skrämmande. helt nytt. hur som helst, vilken grej jag är med om, finns inga ord.. jag är tacksam, och stolt! och det får avsluta det här för jag ska mysa med någon som nyss kom innanför dörren :) puss!

250113


fortsättning på 230113...


230113

 

blöjor!!

Idag köpte vi blöjor för första gången, helt galet va nervös jag blev, är de sant, ska VI köpa blöjor? haha! det är för underbart för att vara sant! Min man ska bli pappa, till mitt barn.. kärlekskranksnörd ♥
 

toka!

imorse såg vi något skummit på himlen som vi inte kände igen, nu på eftermiddagen kommer samma grej som en rund blinkande boll, (och det är för ljust för att se flygplanslampor, tycker vi..) "bollen" ser först ut att stå still innan den ser ut att närma sig mot oss, den slutar blinka och man ser inte formen av en boll längre, den ser rund och platt ut, ETT UFO!! :D vi blir överlyckliga och linus springer efter kameran, jag står superlycklig och bara ryser när vi se våran granne gå ut ur porten så i panik öppnar vi fönstret och linus skriker
-SER DU?!
-ne vad? frågar grannen.
-DET ÄR ETT UFO!! skriker jag och pekar upp.. vi alla kollar upp och ser att ufot har transformera sig till ett..  flygplan.. suck, haha! så jag ber linus skynda sig lite snabbt o stänga fönstren, vi kan ju faktiskt ha grannar som inte förstår sig på sånt här och skickar män i vita rockar hit.. hehe :)  det va ju iaf supersynd att det inte va som vi trodde, vi har för mycket ufon på hjärnan.. men önsketänkandet verkar det inte vara något fel på :)
 
Om någon tvekar på att det finns aliens o sånt så finns beviset ni behöver här i den här videon, ni kommer bli övertygade.. ;) 
 
 
HAHA!

myspys

trodde de va 25 dagar kvar, va roligt att jag inte är lika besatt och inte räknar ner timmarna haha! :)
hon kommer ju när hon själv vill ändå, (men skynda dig lite  älskade groda, mamma vill träffa dig)
åhh va jag längtar ♥

210113

idag har de stått tvättning o tokstädning på schemat, superhärligt! har haft supermycket energi och inte alls lika ont som dom senaste dagarna. så nu är de rent o fräsch o de är galet hur mysigt vi har de, eller gör de! ;)
superfin vecka kommer det att vara då mycket bra o kulit händer, idag firar jag och herr lilja 29 månader ♥ bara det liksom! :D vi har firat med pizza till frukost och lunch, märks att jag nojjar över vikten va? fniss! :)
nu ska jag chilla ner och fortsätta ha en underbar dag, peppa inför imorgon-avslut ♥ och andaaaaaas.. :)
 
mys på ni med! 
 
 
gamla bilder på mina hjärtan
 
 

200113


wiiiee!

det händer så mycket fett!
tack vare att jag bad om hjälp är jag nu friare och idag ska jag köpa en saccosäck! :D
hur bra och roligt som helst! annars så dagdrömmer jag mest och fördjupar mig i en massa feta saker, vaknar och känner mer, förstår mer, toppen, supertoppen! 
och fredag är det idag också! då blir det glass! :)
himlen är helt rosa och jag känner mig så jädra bra.
 
hoppas ni får en fin kväll! 
 
 
 

v 37

Du anses nu vara fullgången och hos bebisen utvecklas de sista detaljerna. Den är nu omkring 49 cm från huvud till tå och väger c:a 3 kg. Under denna veckan kommer din bebis sannolikt att sjunka ned och fixeras med huvudet i ditt bäcken. Om det inte är din första graviditet så kan fixeringen komma senare. Du kommer förmodligen känna en viss lättnad när bebisen sjunker ned och trycket på dina revben lättar, medan å andra sidan trycket på din livmoder, bäcken och blåsa ökar så att ditt behov att kissa kan öka, samtidigt som vissa upplever smärta i ljumskar och ben.

Forskning har visat att stresshormoner kan påverka bebisen, så se till att koppla av, ha kul och ta det lungt.

Bebisen är fullt utvecklad och är egentligen redo att födas, men växer fortfarande och bildar mer fett, upp till 15 gram om dagen. Om detta är din första graviditet så är det vanligt att förlossningen sker närmare 40 veckor eller kort där efter, medan om det inte är ditt första barn så är det mer sannolikt att du föder tidigt. Se till att väskorna är packade!


onsdag

 
 
 
köpte Ms första tjocktjockar igår, hur söta som helst. helt ofattbart att fötter kan vara så små haha, och köpte glitterlim till mig själv, här ska pysslas med mina affirmationslappar :)
härligt väder, härligt mående.. det kommer bli en fin, lugn dag idag.
målar naglarna och googlar på om mina månstenar jag fick i julklapp.
 
"Månstenen skimrar lika magiskt som månen själv och öppnar oss för de kosmiska hemligheterna. Sätter oss i kontakt med vår egen inre mångudinna/översteprästinna som ”bara vet”. Månstenen bär på feminina yinenergier, har koppling till natten, livmodern, brösten, skötet och det inre ögats visdom. Representerar skapandet av nytt liv och nya projekt, ökar vår känslighet och gör oss receptiva och öppna för vår inre visdom. Den är stillhet och vilsam väntan där vi kan ha full tillit till resultatet och att allt samverkar till det bästa. Balanserar vår inre man och kvinna. Fysiskt bra vid menstruationssmärtor och klimakterieproblem. Chakra efter färg, men framför allt navelchakrat & tredje ögat"
 
"Månsten drar till sig kärlek och hjälper till vid problem i relationer. Placera den under kudden för god sömn. Den är en skyddssten vid resor, speciellt resor över vatten. Den är för inre växt och styrka. Månsten är en kvinnlig sten och hjälper män (och kvinnor) att öppna upp sin kvinnliga sida. Den neutraliserar negativa känslor och ger frid och harmoni. Månsten kan läggas på hjärtchakrat."
 

hur härligt låter det inte? har ett halsband och en lös sten. jag älskar dom! fick dom inför kommande förlossning, va omtänksamt, tack ♥
 
nu ska jag kramas lite. 
va snälla mot varandra! 

mysmorgon

har egentid idag, och jag har gjort något jag aldrig testat förut- jag har eldat salvia för att rena lägenheten och mig (under meditation) på gamla energier. och sen eldat sweetgrass för att locka hit väsen med hög och ren energi. (därför man renar först så de blir rätt energier) det luktar magiskt och va hur underbart som helst att göra! 
Nu tror jag att det blir en stadsrunda, sen ska jag nog leka skönhetssalong :) ta hand om varandra!
 
 
liten påminnelse till mig själv- tro alltid på din egen förmåga.
 
 

150113


<3

♥ 

140113

 
 
hittade en bild sen augusti, där jag ser så jädra lycklig ut , pure shit! :) kulit!!
you see, heaven isn't some place that we go to when we die, Its that split second of life when you're actually feel alive ♥
 
det kommer att bli en underbar dag idag!!

favorit i repris.

 

120113

vilken underbar dag jag haft, det känns bra i hela mig, verkligen nyttigt att rensa ur och fylla på.
idag har jag planerat massa skoj som vi ska ha för oss om någon vecka :) ska vi roligt att visa er sen.
det kommer hända så himla roliga, spännande och helförändrande saker. vilken tur jag har!! 
här kommer liten uppdatering om bebis ♥
 
Bebisen
Din bebis är nu ca 34 cm från huvud till stjärt och omkring 48 cm från topp till tå och väger runt 2.7 kg.Bebisens ansikte har blivit rundare och ser nu mjukt och knubbigt ut. Bebisens huvud är fast men inte hårt, eftersom det behöver vara något formbart för att kunna passera ut genom ditt bäcken. Trycket på bebisens huvud kan göra att det ser tillplattat eller toppigt ut diret efter förlossningen, men det kommer att gradvis försvinna och gå tillbaka till normalt. Du har nu så mycket fostervatten som du kommer att ha och bebisen rör sig inte lika mycket som den gjort tidigare. Detta kan verka oroande men så länge du kan känna den röra någon eller några gånger sig varje dag så finns det ingen orsak till oro.
 

Mamman
Övre delen av din livmoder är nu ännu lite längre upp och befinner sig ca 14 cm ovanför naveln. Livmodern har vuxit en hel del de senaste veckorna allteftersom bebisen lagt på sig vikt. Du har antagligen gått upp omkring 13-14 kg fram till nu och du kommer inte att gå upp särskilt mycket mer. Eftersom din livmoder trycker på organen i bukhålan och upp mot bröstkorgen så kan det ibland kännas obehagligt och svårt att andas. Du kan också känna smärta när din bebis sparkar på intilliggande organ.

Lyckligtvis så kommer bebisen att sjunka ned och fixeras i ditt bäcken under de kommande veckorna, och då kommer mycket av obehaget och andningsbesvären att avta. Vanligtvis träffar man sin barnmorska/läkare varje vecka från och med nu, för att kunna följa slutstadiet av graviditeten och hur förlossningen närmar sig. Det är också hög tid att fundera på förlossningen och prata om olika alternativ, så som smärtstillande medel och hur du vill föda. Prata med din MVC.

-


va till barnmorskan i onsdags, vägde +11 kg sen startvikten, hennes hjärtslag lät lika fina som vanligt och låg på 152 som sist, mitt sf mått låg på 34cm, och hon hade borrat ner sig sen sist, något som känns så skönt är att mitt järnvärde som varit katastrofalt hela graviditeten blivit bättre, det ska ju vara över 120 helst och jag har aldrig legat över 107, jag har kört på blutsaft och kraftig minskning av koffein senaste 2 veckorna så värdet hade höjts till 114!! :D och jag har en känsla av att det sakta men säkert kommer stiga mer :) fick höra från början att blutsaft inte va bra för att det innehöll alkohol men det va ju så fel, det är ju superbra bara!

det är ju helt galet att hon snart är här hos oss, det har känts som att hon aldrig ska komma, jag har lyckats stressa ner lite när det gäller nedräkningen, det känns som att det bara kommer att bli drygare av det, och känner igen hur hon och hennes ankomst finns i mina tankar exakt hela tiden, ungefär som det va alla dom månaderna vi försökte skapa ett barn innan tiden var rätt för att lyckas, gud va  jag stressade på med räkningar hit och dit o att känna efter o hoppas osv haha, och vi vart inte med barn förns jag slappnade av och tog det som det kom typ, så nu kanske hon inte tänker titta ut förns jag stressar ner heller tänkte jag haha! dock är det ju en hel massa dagar kvar ändå.. :P

jag är ju taggad till tusen, ju längre in i graviditeten dessto lugnare inför förlossningen känner jag mig. jag är superglad över att jag kommer få göra det här och längtar verkligen, vilken grej jag får vara med om liksom wow.. och det slog mig igår, att jag veerkligen bör njuta nu av bufflandet där inne nu, sen kommer magen va tom.. det kommer att bli väldigt konstigt.. :)

 

nu ska jag göra mig iordning för hundpromenad och sen mysa med kvällsfika, mannen, soffan o streaming.

måste tipsa att streama en idiot på resa från svt, vi har hållt på o garvat ihjäl oss här idag, tårarna har bara sprutat ♥

var snälla mot varandra. peace!


tömning

tömning av negativa, stressande, spända energier.
påfyllning, spikmatta, fotmassage, massa god fika och meditation.. fredgasmys ♥
total fokus på kärleken till mig själv, min man, grodan och hårbollarna.
efter några konstiga dagar är det härligt att bara bestämma sig för att vända det, göra det jag mår bra av och kärlek, kärlek, kärlek.
 
hoppas ni har en fin kväll.
 
här är bild på mig och love på underbara svanö förr förra sommaren. mys
 
 
 

spya.

har fått inse nu att jag inte kommer kunna slappna av innan förlossningen, 
jag tror inte på elaka människor, jag tror på trasiga människor, och att det är pga att människor är trasiga som dom inte kan vara snäll mot varken sig själva eller andra.
och jag har en mycket trasig människa i mitt liv., en aktoritär människa som ska var ett stöd men som inte gör något annat än att kränka, hota och gör allt för att trycka på knappar så jag spårar ur. 
och som jag måste ha kontakt med, inte pga vem jag är utan pga min bakgrund. att vara gravid och vara fd pundare är ett heltidsjobb verkligen.. jag får inte byta handläggare. fast jag bönar och ber.
som tur är visade hon sitt jag o hennes taskiga attityd på nätverksträffen igår, så dom andra på träffen insåg att det här funkar inte. dom såg också hur trasig denna människa måste vara som bara vill att andra ska må dåligt och vara rädda.
så nu är det igång med anmälan mot henne så jag kan få byta.
helt maktlös har jag känt mig, eftersom mina ord inte lyssnas på för att jag har knarkat tidigare i mitt liv, jag tycker det är konstigt, att jag inte ses som varken människa eller blivande mamma, bara som en jävla äcklig pundare... så jag är tacksam över att andra fick se. för dom andra är också aktoritära människor så vad dom tycker räknas faktiskt...  jag trodde jag skulle få chans att slappa av innan min förlossning. eftersom stress inte är bra för mig just nu.
men får fint inse att pga vem jag varit, kommer jag inte få en lugn stund. en jävla kamp är det här hela tiden, och jag orkar inte slåss längre, men jag måste. och det gör ont, jag är verkligen helt krossad av det här. och jag vill må bra för mitt barn skull om inte annat, jag vet ju att hon känner att jag är ledsen och stressad, oroad och förminskad.
den här graviditeten är ju det värsta jag varit med om känslomässigt, herregud via mycket skit som har hänt.
får fokusera på att jag är så jädra bra som tagit all skit och gjort det till något bra.
jag är en bättre människa idag, jag är stolt varje sekund över mig själv och hur jag tar hand om knytet i min mage.
jag är världens bästa mamma. och det får jag inte glömma bort när folk vill sänka mig pga det jag gjort för flera år sedan.
 
en riktig spya blev det. skönt att få ur det.. tack haha

<3

har jag förresten berättat att jag längtar?..

080113


060113

snaaart.. 
 
 

40 dagar kvar!!

Ojojoj, idag är det bara 40 dagar tills bf.
inatt drömde jag att jag födde min lilla tös, vaknade helt svettig haha! 
 
måste fixa kamera, cam bilderna kan ju se helt galna ut, eller så är jag så stor som jag ser ut? :) haha
Idag taggar vi för o kolla genrepet på östersundsrevyn. kul!
nu ska jag gå och dricka varm choklad min karl gjort till mig, sööööötnööt! för att hjälpa mig sluta med teet, vill vara helt fri från koffein sista tiden så nu blir det att skära ner så min dotter också får vara koffein fri och komma ut så "ren" som möjligt. för VET NI VAD!? idag är det min 4de dag utan coca cola, det omöjliga blev möjligt! haha, ingen cola, nertrappning på teet. det känns lovande det här ;)
 
hoppas ni får en fin dag med massor av kärlek och värme. puss!

<3


sitter fast..

i ett osunt hjul där jag inte har energi till något bra, jag ska göra allt sen, "imorgon.." så idag efter jag somnat om sen han åkte så vaknade jag och ska börja dribbla med mig själv.. "jag kan göra det jag ska göra idag imorgon, jag kan lika gärna somna om.." men nej! jag väntar på rätt tillfälle att göra allt, det är ju bara det att det rätta tillfället inte kommer att komma, för det rätta tillfället är NU! alltid nu.. :) så jag steg upp, epilerade mina igenväxta ben och satte på litte peppmusik, ut med hundarna, lämna prover, städa och njuta av att få vara själv. googla efter hur man fyller i pappren till försäkringskassan haha! japp, inte ens det har jag lärt mig att göra.. att vara såkallad "vuxen" är helt nytt! haha! men men, det kommer gå bra det här med. nu ska jag trycka lite 70% choklad. mmm.. han kom hem med choklad och rosor till mig igår, då kan jag ju inte göra något annat än att känna kärlek :) mysstjärt! nu ska jag gå o göra nytta, hoppas ni har en fin dag.

RSS 2.0