Rekord!

Klev upp kvart i 6 idag, de va nog säkert 2 veckor sen jag kunde kliva upp så tidigt. men den onda cirkeln av försovning är nu bruten! hade en schysst morgon med promenad, meditation o diskning innan jag drog mot skolan, satte mig vid sjön och åt frukosten jag hade me mig. Hur mysigt som helst va de o få unna mig de så de görs nog om! :) hade lektion, drog sen på kvinnogrupp ♥ och sen träff om steget.

Fick middag hos älskade mor, köttbullar, mos o rödbetssallad innan vi drog ner på stan o kikade på när Midland hade spelning i de superfina vädret ..och fy fasen va munspel är coolt, jag satt där o fick gokänslor i mig när jag såg sångaren spela, ska fasen lära mig spela de nån gång i livet :) sen glass i sängen. Underbart att få umgås med min fina mamma! ♥

Efter kvällspromenaden med finlurvs charlie gjorde jag mina små hemmaövningar o tog o drog ett nytt rekord, 10 amhävningar på raken! :D det tar sig.. ;)

Nu har jag jobbat lite mer i stegen, gjorde klart kryssningen. Imorn börjar jag med det sista, 4 kolumenen- "Vad är mina karaktärsfel som ger upphov till gärningen" ska bli intressant, är snart klar.. om 3 dagar gör jag 5steget, o fasen va jag längtar! :) nu blire tv i sängen. Godnatt!


vilken kväll!

min käre bror och hans vackra sambo har varit i sundsvall o va på ikea.
han ringde o berättade att han hade köpt ljus till mig. åhh! fick småljus i vacka färger och världens goaste ljus, ett stort tindra ljus som luktar helt underbart, så nu sitter jag här och dricker springflower te med ljuset tänt brevid mig. mysigt är det, minsann!
tog en promenad med charlie, mitt vackra lilla knyte och fick känna på tacksamheten ♥ det va så oerhört vackert ute, himlen va helt magisk och charlie sprang omkring o jagade flyfän innan han rullade omkring i gräset.. stannade upp o tänkte på hur fint det är att jag fick vara där, just då o uppleva allt det vackra, inte ens myggen störde mig.
jag kunde ha varit någon helt annanstans, där jag varken kunde se eller uppleva något vackert eller någon tacksamhet ..upptagen med att förstöra o uthärda mitt liv. men inte nu.. jag lever idag.
det är jag tacksam för.

och när jag kom hem hade jag fått ett mms från min älskade man. pepparkakan som mer såg ut som en kräfta nu, hehe. han är det vackraste jag sett. takes my breath away.. ♥ och världens sötaste dotter har vi med! åh va mysigt de ska bli att få mysa med dom.. snart så..




jag hatar helger..

fy fasen va tråkigt de är o vara ledig.. jag vill ha saker att göra heela tiden o när jag inte har de så försvinner min energi totalt..
de enda som är bra är att jag får träna på att ha tråkigt o vara själv. de e ju alltid något! :)
har inte pluggat i helgen, o inte heller jobbat i steget.. bara ätit och legat på soffan och gått upp nästan 2 kg.. men idag ska jag bara göra! skitsamma om jag har energi eller inte, de måste ju bli gjort de som ska göras! :)
idag är de bara 6 dagar tills jag får träffa min man igen, som kommer vara lika brun som en pepparkaka hehe
han är så vacker, min man ♥

nu ska jag ta o meditera en sväng, va ett bra tag sen sist..

"Ingen blir någonsin fullkomligt psykiskt frisk. Alla människor lider av tvivel och rädsla. Men ju starkare man blir i sin tro – med hjälp av De tolv stegen – desto svagare blir tvivlen och rädslan. De goda dagarna blir fler och fler."


midsommar.

vilken underbar midsommar!
promenerade, städade o diskade innan jag gick till underbara momma o moffa! ♥

drack kaffe, åt kakor, bullar o glass. pratade en massor om allt o inget o bara mös, sen åt vi grillad kyckling o rostat bröd. är så tacksam över att jag fick vara med dom, älskade människor.
sen skjutsade dom hem mig och jag gick på möte. jag va där jag skulle.
jag kan lätt säga att den här midsommaren blev så bra den skulle kunnat bli! och jag är lycklig!

nu sitter jag här med en kopp te efter en 1timmas promenad o känner en massa kärlek o lycka.
om 8 dagar är jag hos min älskade man. och jag kan varken sluta tänka på de eller tjata om de! ska bli så skönt att få vara nära världens finaste människa, känna värme o trygghet o bara få njuta..

hoppas ni har en fin midsommar.

 


gudagåvan

I miss you every time I hear a love song or whenever youre gone.
until I see you then i feel short of breath, I think i might be redy to take the next step, yes..



det här är rätt, jag har hittat hem


tillit

håller på o jobbar med 4steget..... imorse ville jag skita i att fortsätta ..men jag ska inte låta mina rädslor styra.
men fasen va jag längtar tills den här skiten e över.. bara 9 dagar kvar nu.

idag träffade jag kära mor o bror, o fick ett teset me 2 muggar, bricka o underlägg med rosa roser på-hur sött som helst. också fick jag mariekex, en pajform, tops o en klänning. så himla fint gjort att dom överaskade mig med allt det! :)

förutom de o fint möte har dagen mest varit jobbig o förjävlig.. men jag får ha tillit till att det blir som det ska, att det blir bra..


10 månader

med världens underbaraste man, mitt livs kärlek, mitt himlarike under molnen..
jag är världens lyckligaste tjej! det finns så mycket kärlek i mitt liv nu, äkta kärlek... och jag är så tacksam över att gud har fört oss samman. med Linus känner jag mig fri, rätt, älskad och med han gillar jag mig själv. sund kärlek är vad de är ..vacker o underbar kärlek ♥

 

pure love is what you give ♥



Idag vart de klart. den 1a juli har jag mitt 5stegssamtal. lycka! så nu blire te att jobba på me de sista, har skrivit och kryssat 78 papper hittils hihi, inte långt kvar nu!:D imorn ska jag iväg o få reda på exakt hur jag gör med fortsättningen. det är så himla fint att jag får åka till min man dagen efter samtalet, vilken jävla belöning på bra arbete!!
nu ska jag gå ut med charlie innan massor me te o tv, ta hand om varandra!


snaaaart så!..

har en deadline nu när de gäller 4steget. känns skitansbra!! :D inom 12 dagar ska de va klart o 5steget ska ha varit gjort. åhh va underbart!
är ibland helt fucked up in my head, humöret är inte o leka med och jag har vääldans lätt o bli irriterad ..på ingeting. men de är helt okej, jag är ju drogfri-och det är det som betyder, dessutom vet jag ju att det är ett slut på det här, snaaaart så! :)
går på mycket möten nu och det trivs jag med, är så tacksam att det finns o gå till där jag inte blir dömd och får känna lugn och får en påminnelse om vem jag är och vart jag vill i livet. hur coolt är inte det? :)

idag har jag vart hundvakt åt mys muffin! :) och fick 2 snusdoser som tack, fint! :)




imorn är de äntligen måndag! yes! :) och förhoppningsvis kommer min något borttappade energi tillbaka då.
och då är de bara 12 dagar tills jag får åka till min älskade man! inte direkt här o nu när de gäller de, hehe.
men skitsamma, jag saknar ju han så jag spricker! har aldrig varit så förälskad som jag är i den mannen, och det blir bara bättre ♥ med han vill jag göra allt jag inte ens vågat tänka på förut.
jag är så tacksam över att få vara hans fru.

det är kärlek det, godnatt! :)


the loser wins


changes


Nu har jag vart o klippt bort långhåret.. sköönt!
har jag förresten berättat att jag tagit bort piercingen i läppen? helt piercingfri i ansiktet nu! :)
underbara förändringar ♥

 

 

Sitter och dricker mitt efterläntade kaffe nu innan jag ska ut med charlie i survere. uscha!
sen ska jag ringa min sponsor, gjorde uppgifterna och fick en del svar tack vare det.
och förresten, vad skulle jag göra utan min underbara man som hjälper mig o speglar mig i mina positiva förändringar? han hjälper mig att förstå vem jag är, och det fina jag gör. tack för det älskling!
sen blir det att göra klart uppgiften inför redovisningen imorn, ska redovisa om något inom "tema missbruk"
jag valde att göra en redovisning om 12 stegsbehandling
jag vill ju fokusera på lösningen, inte problemet.

hoppas ni har de fint!


the love of my life

underbara, vackra, värdefulla man.

du ger mig så mycket, och din kärlek betyder allt.

vi är vackra.

jag älskar dig.





I think I might be ready to take the next step ..yes ♥



.



gick o la mig med mina hjärnspöken, och vaknade såklart med dom med.
men jag lär mig av det, lär mig hur jag kan göra annorlunda för o förändra. o sålänge jag lär mig av studerna som inte känns bra så är det okej. till o me coolt!

igår pratde jag med min fina sponsor o fick i uppgift o skriva saker jag gillar hos mig själv o fundera på vart min rädsla kommer ifrån när de gäller e viss sak, lärorikt! ojojoj vad jag gillar det här! :)

ska ut på filten idag med me stegarbetet, så jädra grymt att jag har energin nu och verkligen lust att göra det här för min egen skull! :) men först.. tacksamhetslista!

dagens var morgon ny, det är ju klockrent!

Hela mitt liv lyssnar på ditt liv.

 Våra erfarenheter lär oss att vägleda varandra. Andras erfarenheter blir till hjälp för ännu många fler. Vi behöver få ta del av varandras upplevelser. Och det får vi tillfälle till. Den största uppmärksamhet man kan visa någon är att lyssna koncentrerat på honom eller henne. Vi vill alla göra oss hörda, betyda något för andra, räknas. Och att bli tagen på allvar kan vara den balsam som läker såren för någon i dag.
Vi står inför en ny dag, en dag fylld av tillfällen att lyssna på någon som vill bli hörd. Och till vår förvåning kommer vi att få höra ett budskap som riktar sig just till oss, där vi står just nu. Ett budskap som kanske leder oss in på en ny och bättre väg. Vägledning finns alltid till hands, om vi bara vill lyssna. Men om vi stänger in oss i vår egen trånga, problemfyllda, förvirrade värld, förvrängs de budskap som vill tränga fram till oss. Och vi går miste om många tillfällen att låta andra människor få känna att de betyder något för oss, och att de har en uppgift i vår tillvaro.

 Jag utvecklas till en bättre människa var gång jag lyssnar på andra. Jag ska göra det gång på gång. I dag ska jag finnas till hands för någon.


fokusera, praktisera och gör det bara!


uuuuuunderbar låt! ♥




dagens var moron ny:

"När man börjar utforska sitt innersta hittar man något av värde, som letar sig ut mot cirkelns periferi. Där finns något av glädje i nuet, något av friden och ron i det som är här, något av kärleken hos dig och mig, allt det som tillsammans utgör himmelriket på jorden.

 Vi kanske har varit rädda för att utforska vårt innersta, rädda för att finna det tomt. Vi får kämpa hårt för att lära oss att tro på oss själva, för att inse att vi spelar en viktig roll i livets cirkel, den cirkel som innefattar allt liv. Men vi börjar lära oss det. Vi upptäcker rikedomar i vårt inre. Vi får hjälp av andra att upptäcka dem. Stunder av gemenskap med dem vi håller av och dem vi lär oss att hålla av, hjälper oss att hitta många rikedomar.
Allt vi äger är här och nu. Vi är allt vad vi behöver vara – här och nu. I varje ögonblick är vi just sådana som vi behöver vara, om vi bara vågar blotta vårt sanna jag, vårt innersta, för varandra.
Det här programmet behöver det vi har att ge. Det blir värdefullare genom att vi bidrar med vårt innersta jag.

 I dag ska jag blotta mitt innersta jag för dig."


Idag är en.. underbar dag, sket iofs i skolan men men, som tur är har jag ju möjlighet att göra om o göra rätt! :)
vaknade o gick en långis me charlie i skogen, sen gick jag ut på en filt i gräset med 4steget och rabarbersaft o började kryssningen innan jag gick ner på stan o hade meditation/eftervårdsträff. otroligt givande, kom ut som en ny människa kändes de som o de va skönt o höra att jag ser så fräsch ut, han sa att de va synd man inte tagit bilder på träffarna så jag verkligen såg skillnaden. vilken skön bekräftelse på att jag gör rätt o är på rätt väg! ♥
nu har jag ätit lunch så snart drar jag nog ner mot sjön så charlie får bada innan jag går te mors jobb.

om en månad ska jag nog vara klar med 4steget, skönt att det har gått så bra, att det går framåt och att jag ser ett slut.

tacksam som få är jag idag över det liv jag har ..och jag vill inte förstöra det för något.. på den här vägen vill jag vandra, så jag kan utvecklas och bli fri.



 


var morgon ny

"Utan disciplin existerar inget liv.

 Att skjuta upp till morgondagen blir lätt en vana. Det är förmodligen en vana som vi har dragits med under många år och som man inte gör sig av med utan vidare. Det irriterar oss säkert. Hur ofta har vi inte gått till sängs missnöjda och arga på oss själva för att vi inte har avslutat en uppgift som vi har föresatt oss att klara av! Ibland känns det alldeles hopplöst. Allt som ska göras tonar upp sig tills det verkar omöjligt att klara av det. Men det finns hopp. Vi har fått lära oss en enkel lösning.
Vi behöver bara bekymra oss om den här dagen. Vi kan bryta vår oföretagsamhet, slöhet, tröghet om vi bara vill. Vi väljer ut en uppgift som vi ska ta itu med i dag. Helst en liten uppgift. Det kan vara att skriva ett brev, laga en fåll eller ringa och beställa tid hos doktorn. Genom att vi beslutar oss för att göra en sak och sedan gör den, övervinner vi det motstånd som hindrat oss. Vi kommer genast att känna oss befriade. Vi kan alltid företa oss någonting nu. Och så fort vi företar oss någonting, känner vi oss befriade.
När vi sitter fast i oföretagsamheten förlamas våra känslor för våra vänner och närmaste. Det är som om vi hade ställt oss utanför livet. När vi väljer att vara passiva, är de stora fördelarna med nykterheten utom räckhåll för oss.

 Jag ska göra mig fri. Jag ska ta itu med en liten uppgift i dag. Det kommer att göra mig gott på många sätt."


pure love


appreciation

ååååhhh va jag älskar mitt liv.
är så tacksam att jag får vara med världens finaste man, att jag får möjlighet att vara hemma på denna underbara trygga ö och att jag är drogfri, bara för idag! ♥

har varit på ett fint möte och gick emot mina rädslor, underbart! 
är i kontakt med mina känslor så stark så jag vet inte vad, gråter av lycka och det är så mäktigt och skönt.

imorn åker jag hem te vardagen igen.. jag försöker vara här och nu men har lite svårt för det ..men men jag kommer dit ..tilliten till att allt blir som det ska kommer komma till mig sålänge jag gör det som jag bör och det som är rätt. tålamod bara, tålamod! jag kommer kunna släppa allt, känna tillit till allt, med stegen, möten o kärlekens hjälp.

nu ska jag vara i lyckan som finns i hela mig, diska, plugga lite o laga middag tills min man kommer hem.

hoppas ni har det underbart.

här får ni en bild på mina hjärtan, min underbara kärlek och trygghet. love!


hemma på svanö!

nu sitter jag och njuter, bara njuter av mitt underbara liv o att jag har allt jag vill ha plus mycket mer.
jag hade turen att få ha långledigt o spendera denna "semester" hos mina älskade hjärtan.
mitt liv är så härligt att leva just nu! det är härligt att vara frida!
på den här ön vill jag stanna, föralltid. med mitt livs kärlek som gör mig fri ♥
nu ska jag o charlie ut o promenera lite mer innan mina hjärtan kommer hem, då blire mys för hela slanten! :)

ha en underbar dag i kärlekens namn, ta hand om varandra!

love&bless!


RSS 2.0