fortsättning på mors dag

vi hade det jättefint hos mor, hundarna sprang omkring o lekte o vi myste runt, åt tårta o bakelse, drack kaffe o cola o avslutade med lite choklad o melon.. mmmums!


efter mysstunden hos mor åkte vi andra hem, jag o charlie gick en promenad sen ringde bror igen o ville bjuda på middag :) så vi åt o kollade på film innan mamma kom dit, kikade på lite tv me oss och sen for hon o jag o solade en liten stund, jag vill bli bruuuuun! :) här är iaf supergoda middagen ja fick, bortskämda jag ;)

dagen har varit helt underbar.. nu sitter jag här och läntar efter min man, en skön längtan som gör mig varm i hela kroppen. han är den bästa och den enda för mig ♥
funderar på o slänga i mig en till kopp te innan sängen.. imorn är det äntligen måndag! yes! :)
peace!


mors dag!

"mama, only you were so strong and never left my side.
I know for years and years I brought tears to youre pretty brown eyes mama- and I apologize"

du mamma är den finaste mor jag kan ha, du har stått vid min sida under tider i helvetet och tider i lycka.
dig har jag alltid kunnat lita på, du fanns alltid där för mig o ville att allt skulle bli bra.
du har förlåtit mig för allt dumt jag gjort, o trott på mig när jag kommit in på rätt väg här i livet.
jag är så tacksam att vi kämpade tillsammans, och fick en sån fin relation som vi har idag.
mor och dotter-bästa vänner
alla fina saker du gör och har gjort för mig, gör mig varm i själen, som när du kom o hälsade på mig på korpberget-det är ett minne jag tänker på ofta. glädjen, lyckan, värmen o tårarna av tacksamhet-det va riktigt, äkta och något jag bär med mig i mitt hjärta. tack kära du!
jag älskar dig till världens ände vackra värdefulla mor.
tack för att du finns, tack för att du är du! ♥



jag är lycklig idag- har precis ätit världens godaste frukost.
sånt jag gör för mig själv, för o visa att jag är värd det som är bra här i livet, alltså en sund frukost i de här fallet.
jädrans enkelt men så betydelsefullt! :)

nu ska jag, bror, carro, muffin o sir charles åka iväg te näver o mysa lite med mor, hoppas ni har en bra kärleksfull dag! :) ta hand om varandra!
 bless!


fredag! :)

vaknade på skithumör idag, som tur kan jag välja om jag vill ha en skitdag eller en lite trevligare dag ;) så jag valde att göra något fint av dagen, och dagen blev fin :)
började med att meditera 10 min, gå en promenad, äta supernyttig frukost, jobba med harmlistan-som jag blev klar med! :D vila, städa o diska, promenera, äta lunch, vila mer-på spikmattan, promenera, träffa mor en snabbis, äta middag, titta tv o nu sitter jag här innan jag ska iväg på möte! :) underbart!

fick lite gammalt skit tillbaka idag, våldsamma tankar. men våld löser inget, det drar mig bara bak, och inte fram i tillfrisknadet dit jag vill o kämpar för o komma. fick som tur va snabbt tillbaka förståndet och släppte dom våldsamma tankarna fort. det är ju faktiskt han, en aktiv besatt man som får lida för sitt beteende, inte jag och släpper jag det vinner jag-och jag vann! :)

jag är så tacksam över att mitt liv är så underbart som det är idag-och så jädra tacksam över att jag har världens finaste mest underbara man vid min sida. som jag träffar om 6 dagar! åhh! pirr i magen!
 jag älskar att älska honom, älskar att vara älskad av honom♥


livet är helt underbart!

när jag inte trodde det kunde bli bättre så blir det de!:)
i lördags hade jag och världens vackraste lilja fått turen att få varit med varandra i 9 månader, lycka! och jag blir bara mer och mer förälskad för varje dag! ♥ han är det mest underbara o det vackraste jag mött!
i söndags vart jag klar med min praktik, och jag fick höra att jag hade gjort det jättebra. skönt med de bekräftelsen! :)
Igår va en underbar dag då jag bara tog de lugnt, mös med underbara mor ♥ va på möte och sen träffade jag underbara gun och drack te o pratade, helt underbart!
idag har jag varit på skolan, och de gick skitbra o va hur roligt som helst!
det är så häftigt att jag får allt det här bara av att ta rätt beslut, varje dag!
jag får sunda kontakter o människor i mitt liv och osunda människor försvinner från mitt liv.
jag har så oerhört mycket att vara tacksam över!
det hade aldrig hänt om jag inte hade tagit beslutet om att ändra mitt liv, och med fina vänner, fin pojkvän och fin familj har jag lyckats ändra heela mitt liv. och jag ser fram emot och tycker det är spännande att jobba vidare med stegen, min personliga utveckling och livet.
fantastiskt! bara för idag!
nu ska jag plugga de sista inför avstämningen imorn, städa, diska o vara med charlie innan kvinnogruppen.
hoppas ni får en underbar dag med mycket kärlek och frid.
bless!


Dayligth

"Tack vare kärleken lever vi, tack vare att vi lever växer vår kärlek.

 Ofta är det alldeles för lätt att bara tänka på sig själv och undra om man är omtyckt, i stället för att själv tycka om sina medmänniskor. Sådana dagar kanske vi måste bete oss ”som om” vi håller av de människor som korsar vår stig. Då inträffar det underbara att vi börjar uppskatta andra, samtidigt som vi blir uppskattade. Det blir lättare att leva, lättare att hålla av. Att bete sig ”som om” är ett bra sätt att öva in beteenden som inte känns naturliga. Till slut behöver man inte uppträda ”som om” längre.

 Jag bestämmer själv hur jag vill bete mig. Jag ska välja att tänka på andra i dag och uppskatta dem. Jag ska välja att glömma mig själv i dag."

Underbar morgon, solen skiner.. både ute och i mig själv. det luktar nyklippt gräs från den öppnade balkongdörren o jag är sådär löjligt lycklig.. dom där rosa molnen, men dom förtjänar jag att gå på nu ;)

Idag ska jag iväg på kvinnogrupp, sen på praktik 16-21. bra dag! :)

"Life´s not a bitch, life is a beautiful woman, you only call her a bitch couse she wont let you get that pussy"

lägger ut en bild. på kärleken. världens vackraste par, de ni ;)




hoppas ni får en underbar dag i kärlekens namn!



jag älskar mitt liv just nu!

det är så jävla coolt att vara frida burholm just nu :) och jag är så otroligt tacksam över att jag får känna såhär, just nu är jag kärlek och lycka!
va på underbara svanö från torsdag te söndag, hos min älskade man o våran lilla frejsan.
hade dom mysigaste dagarna någonsin tror jag nog! :) med massa kärlek o intimitet, träffade svärfar o svåger som har varit så saknade, gick på möte och fick i mig lite svanöanda ;) den där ön är magisk..
och jag är så fruktansvärt kär, i det vackraste gud skapat och ja.. han är rätt!
och jag gick även upp 3 kg (!) under helgen! :) gick ju ner lite mer än 8 kg på 4 veckor, sen min man flyttade.. galet att inte min kropp mår bra utan min andra hälft, hur kär kan man vara egentligen? :) hihi

nu sitter jag i morgonrocken med en kopp te, och njuter av livet. har haft en superbra dag på praktiken och de känns så himla bra att jag tar mitt ansvar. bra beslut, bra mående!
ska lägga mig snart o kika lite på tv innan jag läser lite ur min nya bibel, mindfulness ..otroligt bra bok som handlar om att vara närvarande i nuet "man skall icke förlora sig i ett splittrat sinne eller i sin omgivning. lär dig andas för att återta kontrollen över kropp och sinne, för att öva dig i medveten närvaro och för att utveckla koncentration och vishet"

hoppas ni har det bra, ta hand om varandra. love and bless!


till den de vederbör..

"du som blir inlåst varje kväll uti en madrasserad cell, kanske har kvar din sinnesfrid i denna galna dagars tid
och din hjärna är grund som en guldfiskdamm, du tänker tankarna bak o fram..
du hör en fågel som ingen hör, vad skulle du va bekymmrad för?..

du som vaknar våt av svett, utan att minnas den dröm du sett
du tänder lampar o ser dig omkring, från ingenstans på ingen tid
och din ångest finns det en orsak till, men ta en tablett o ligg så still..
ta hela burken för allan del, din egen burk och ditt eget fel..

..bry dig inte om något alls o slå mera brännvin uti din hals
glöm imorgon för tusan, fan.. de kan ju vara betalningsdan
den stora dagen där allt tar slut, och du betalar och åker ut.."

 

dit vill jag aldrig igen, tack min fina saivo för att du fotograferade missären så jag kan bli påmind om vart jag är idag, och vart jag inte vill.. kärlek till dig vackra vän ♥


var morgon ny 4 maj

"De vackra och sällsynta ögonblick när Gud uppenbarar sig för oss är som dyrbara gåvor. Men alla har vi våra speciella gåvor som vi lever med dagligen, och som är en del av vårt jag. Hela livet lär oss att upptäcka och utveckla dessa gåvor som Gud har förlänat var och en av oss.

 Har vi upptäckt vilka gåvor vi har fått? Vi har fått gåvor, och nu när vi har upphört med vårt missbruk har vi dagligen tillfälle att dela dem med andra. Om vi frivilligt delar med oss skänker det oss själva glädje, men inte bara det, det stärker dessutom vår självaktning. Och det är viktigt att vi inser hur mycket vi betyder för våra medmänniskor.
Många av oss kom nästan hit med fötterna först. De flesta var uppfyllda av vrede och skam, eller båda delarna. Livet hade svikit oss. Vi hade med nöd och näppe överlevt. Då var vi inte medvetna om att vi kunde ha något att ge våra medmänniskor. Då och då kanske vi fortfarande inte inser det. Men vi kan lära oss att inse det.
Det är mycket som bara vi kan ge världen. Vi kanske har talets gåva, vi kanske är skickliga skribenter. Just nu kanske vår största gåva är förmågan att lyssna på våra vänner, när de behöver oss. Vårt inre jag känner till våra goda sidor. Vi ska lyssna på vår inre röst.

 Gud begär min uppmärksamhet i dag för att visa mig hur jag ska göra det mesta möjliga av min begåvning. Jag ska lyssna."


underbar tisdag!

praktik, kvinnogrupp o sen möte.. vilken underbar dag! ♥

jag har fått funnits för folk och folk har funnits för mig, jag känner en enorm lycka just nu! hoppas ni som har det bra!

 

"Börja genom att göra det som är nödvändigt,därefter vad som är möjligt och plötsligt gör du det omöjliga"

 


lite för snabb..

va lite glömskt sist o glömde skriva klart hela meningen ;)

det skulle stå att för andra året i rad har jag varit drogfri och nykter på både påsk o valborg o därimellan också såklart ;)

nu blire sängen, imorn ska jag träffa käre storebror, ha eftervårdsmöte och köra igång första passet på praktiken på ett demensboende, grett grett!! :D

sov gott, dröm fina drömmar!

"no alcohol, no weed"

för andra året i rad har jag varit nykter o drogfri, det hoppas jag blir en tradition ;)



kärlek till er alla, ta hand om varandra! ♥

RSS 2.0