toka!

imorse såg vi något skummit på himlen som vi inte kände igen, nu på eftermiddagen kommer samma grej som en rund blinkande boll, (och det är för ljust för att se flygplanslampor, tycker vi..) "bollen" ser först ut att stå still innan den ser ut att närma sig mot oss, den slutar blinka och man ser inte formen av en boll längre, den ser rund och platt ut, ETT UFO!! :D vi blir överlyckliga och linus springer efter kameran, jag står superlycklig och bara ryser när vi se våran granne gå ut ur porten så i panik öppnar vi fönstret och linus skriker
-SER DU?!
-ne vad? frågar grannen.
-DET ÄR ETT UFO!! skriker jag och pekar upp.. vi alla kollar upp och ser att ufot har transformera sig till ett..  flygplan.. suck, haha! så jag ber linus skynda sig lite snabbt o stänga fönstren, vi kan ju faktiskt ha grannar som inte förstår sig på sånt här och skickar män i vita rockar hit.. hehe :)  det va ju iaf supersynd att det inte va som vi trodde, vi har för mycket ufon på hjärnan.. men önsketänkandet verkar det inte vara något fel på :)
 
Om någon tvekar på att det finns aliens o sånt så finns beviset ni behöver här i den här videon, ni kommer bli övertygade.. ;) 
 
 
HAHA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0