lördag 070712

det är svårt att andas av värmen, vi har varit ute på långpromenad och stött på min första huggorm, jag har önskat att saker vore annorlunda och ätit frukt, fått ett par rosa byxor och längtat efter saker som inte finns..
 
nu lyssnar jag på ott, min man lagar mat åt oss och senare tar jag itu med det som borde göras ♥
 
livet är underbart, man behöver bara vara lite snällare mot sig själv tror jag.
 
kärlek.
 

Kommentarer
Postat av: joanna

Fina frida.. jag känner igen mig i de du skriver..
när jag är i de där och längta efter saker som inte finns så försöker jag kolla så fort som möjligt på vad jag är tacksam över och vad jag kan göra för att få dom sakerna eller ibland vad jag vill att människor ska göra för mig (tex kim.. suck ibland tar de sån tid för han och fatta, haha) och grejen är den att han aldrig kommer fatta om jag inte talar om.
fast det jag vet som funkar i slut ändan ALLTID är tacksamhet OCH bekräfta mig själv..
men åh känner så igen mig i de du skriver och kan faktiskt (förlåt) sitta och fnissa lite åt de. eftersom jag är så duktig på och hamna i svåra, skit jobbiga känslor om, och om igen.. haha..

saknar dig du fina kvinna och jag tycker om dig för den du är! Kärlek till dig och önskar vi bodde närmre varandra. puss kram

Svar: fint att du skriver, att du berättar att du känner igen dig. och tack för orden, gud va du är fin mot mig! och ja, jag känner mig otacksam och avundsjuk och jag gillar det inte. men jag har fastnat i de pga att jag inte pratar om det.. åhh jag vet ju vad jag ska göra men ibland är det så himla trögt för mig.. :P jag saknar dig med min fina själsvän jag önskar det jag med, så jag fick komma till dig och ge dig en kram och tacka för att du är du, och det är därför jag diggar dig så otroligt hårt fina kvinna, värdefulla joanna. du är så otroligt bra! du är rätt! puss och kram och massor av kärlkek till dig.
None None

2012-07-07 @ 21:59:18
URL: http://teddysdotter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0